Nexus 7. За цената, па и за нешто повеќе од таа цена нема подобар.Ај да ми препорачате добар таблет до 13.000 ден. Однапред благодарам
Го имаш во ВИП, ама му бараат 20.000 само за таблет, мрднати се. Јави се во СЕТ, прашај по телефон дали имаат, и ако не, за колку време очекуваат пратка. Ако најдам на друго место, ќе ти пуштам линк.Дали знае некој каде можам да го најдам Nexus-от? Во која продавница го има на лагер? На Сетек на страната им пишува нови количини на nexus, одам таму немаат ниеден, а не пак повеќе..
ВИП ќе почекаат малку.. Утре ќе се јавам директно во СЕТ, ако не ќе барам друго чаре...Го имаш во ВИП, ама му бараат 20.000 само за таблет, мрднати се. Јави се во СЕТ, прашај по телефон дали имаат, и ако не, за колку време очекуваат пратка. Ако најдам на друго место, ќе ти пуштам линк.
Барај НЕКСУС нема подобар за тие пари можеш да бараш во беверли хилс горе кај логин систем карши или најдолниот под кафиќот некогашниот паладиумВИП ќе почекаат малку.. Утре ќе се јавам директно во СЕТ, ако не ќе барам друго чаре...
Во секој случај, ти благодарам
Секако дека ќе биде Нексус, на тоа друго чаре мислев од друго место а не од СЕТ , инаку проблемот е во тоа што не сум од Скопје, затоа побарав помош од вас ако знаете некаде каде што има сигурно. благодарамБарај НЕКСУС нема подобар за тие пари можеш да бараш во беверли хилс горе кај логин систем карши или најдолниот под кафиќот некогашниот паладиум
И друго битно прашање, преферираш 7 инчен или 10 инчен.Ве молам ми треба препорака што Таблет да земам.Се изначитав се и сешто и главата ми е шашма.Значи не ми треба да се чаламам туку ми треба да сурфам на нет по дома највеке фб и да читам страници, јутубе,скајп и сл. до 10 000 денари ве молам .Барам марка и квалитет за тие пари кинески немам намера џабе пари да фрлам,сакам дае танок по можност алуминиумски или слично(метален). Ида не заборавам има ли некои таблети со видновс оперативен систем?
Сеа доагам од Сет. Дечкото од тамо ми нудеше два вида таблети едниот Нексус 7 и другиот Леново Идеатаб а 2107. Што мислиш? И двата 7 инчни , 10 сакам ама за тие пари квалитетен со 10 инчи лаптоп ке земамИ друго битно прашање, преферираш 7 инчен или 10 инчен.
Баш за до 10 000 имаш Асус Мемо Пад.
Пред точно две недели земав Nexus 7 од Сет и презадоволен сум. Спецификациите најверојатно ти се познати па да не ги набројувам. Го користам најмногу за сурфање и чат пат по некоја игрица. Батеријата ме држи во просек 3 дена со отприлика 4-5 часа користење дневно. Само што го извадив од кутија го уклучувам се поврзувам на нет и одма ми даде апдејт za android 4.2.2. Да не набројувам колку апликации, виџети, игри имаш за него, што на гугл плеј што пиратерија итн. Плус има и GPS. Нема да згрешиш ако го земеш. Мислев дека единствена маана ќе биде тоа што нема слот за SD картичка, но има опција и за тоа со usb стик и otg-кабел. Како и да е, не верувам дека некогаш ќе ми притреба поголем простор од сегашниов 16Gb.Сеа доагам од Сет. Дечкото од тамо ми нудеше два вида таблети едниот Нексус 7 и другиот Леново Идеатаб а 2107. Што мислиш? И двата 7 инчни , 10 сакам ама за тие пари квалитетен со 10 инчи лаптоп ке земам