i vo otpad mi davaat tolku350e odma davam!!
jas ke dadam 450 ako ja davas ........................Ехееј!!!!
Тоа не е за на отпад!
Ако веќе самиот не си спремен да фрлиш едно...најмалце 2000 евра по неа за да биде како што треба, продај ја на некој што ќе ја среди.
Јас велам дека ако и земеш преку сила 500 евра треба да бидеш среќен.
дај ја за 400...ако веќе си решил.
Што количе е ова поточно ? фиат глеам ама не сум упознаен со овие мнKolku bi vredela kolava ispravna e i se funkcionira na nea
![]()
![]()
![]()
proizvedena 1959 prva registracija vo 1960 kolku bi ponudile za nea
070/733-295 Borce
Pimp My Ride може само да ја уништи и ништо повеќе.Pimp My Ride ima jako da ja sredii
Колку бараш? Дај твоја цена па понатаму ке ја нагодуваме. Да не испадне барам 1.000 евра а овие ти нудат 300-400.Kolku bi vredela kolava ispravna e i se funkcionira na nea proizvedena 1959 prva registracija vo 1960 kolku bi ponudile za nea
070/733-295 Borce
Ти треба цена да кажиш најпрвин ,, а не да лупат Кајганѓиве на памет некој цифриModelot e Fiat 1100
toa i mi bese planot da go restavriram i imam dosta delovi za nego samo momentalno go sreduvam spratot i mi trebaat pari pa ke mora da se zboguvamPimp My Ride може само да ја уништи и ништо повеќе.
Тоа е олдтајмер кој не се средува со цртање огнови и трајбали, музика од 1000 вати, мрежа за кокошарник место маска напред и предимензионирани ваљаци место тркала.
За ова се знае. Ваков примерок САМО класична реставрација и ништо повеќе, ништо помалку.
Гледам дека си заљубеник во колата...и јас сум таков...и повеќето тука што пишеме...toa i mi bese planot da go restavriram i imam dosta delovi za nego samo momentalno go sreduvam spratot i mi trebaat pari pa ke mora da se zboguvam
ama za 450e nema sansi
i jas sumza toa brat ama se boram da ja zadrzam praveme so brat ti pred ednanedela muabet za taunusotГледам дека си заљубеник во колата...и јас сум таков...и повеќето тука што пишеме...
Ќе ти дадам еден ваков предлог:
500 евра нема да ти завршат голема работа за спратот. И самиот градам, па знам...мојот проект скоро и да не мрднал веќе долго време, освен што комплетирав и средив скоро се освен школката...
Кај тебе колата е...така да се изразам...сигурна и во вистински раце.
Ќе ја дадеш за 500-600 евра и крај, а тоа не се пари...
Јас би ја зачувал, и би чекал подобри времиња, кои секако ќе дојдат.