Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.228
- Поени од реакции
- 34.528
Пунто да не сакаш?da ne prodava nekoj FIAT UNO?

Пунто да не сакаш?da ne prodava nekoj FIAT UNO?
таа кола мислам дека си вреди за тие пари(5500).се надевам ќе си најдеш купувач,иначе мене лично ми е убаво количе,и знам дека се евтини роверите,оти се распадна како фирма,и почнаа да ја плукаат како фирма....Има квалитет во ова количе....позJas prodavam Rover 620SDI od 97 godina so klima ABS SRS 2 vozdusni,so 4 zimski(novi) gumi i 4(letni) redovno servisiran i ne mnogu drnkan.cenata e 5500.pisete ako ima zainteresirani...
Ако не можеш да ги закачиш тука, праќај по ПП.Продавам BMW 316 94 година, фул опрема, клима, алумински бандажи, четири нови гуми...слики по ПП...ќе заборавев цената...5 400 евра...
5000 евра мое мислење....еј ке може ли за една услуга: ке ја процените ли оваа кола колку вреди од прилика Peugeot 206 1.9D 71ks 50000km редовно менети филтри и сега само што е сменет ребрастиот каиш има серво волан AirBag подесивање на предни седишта и подесување на волан делива задна клупа централна брава и што е најважно колата е тип топ возена од жена и претежно гратска вожња повеке од 140-145км\х не е возена
мислиш скутер?Што мотор може да се купи (нов) до 1500 евра а да не е кинески?
xor? Ги бива?мислиш скутер?
само кинез. освен ако оние џенерикс не ги рачунаш за кинези. друго не ми текнува. а за тие пари на старо, можеш ептен сочувана априлија да најдеш.
не, тиња се ептен. најискрено. освен дизајн, ништо друго.xor? Ги бива?