xochipilli
Војвода
- Член од
- 29 јули 2006
- Мислења
- 426
- Поени од реакции
- 116
Ај да сте ми живи и здрави двајцата.
Адни ме "Blindpigeon" па ке праеме муабет ингамеКупувам 2 GC за gold на DarkSorrow. Ми треба за Scroll of Ress.
25к голд за 30 дена GC.
Брат 25к голд за 1 гц!Ова ти е премногу ја за 26к купувам 3х30дена ГцКупувам 2 GC за gold на DarkSorrow. Ми треба за Scroll of Ress.
25к голд за 30 дена GC.
Си влегол ти на дарксоров да ја видиш цената на голдот???Брат 25к голд за 1 гц!Ова ти е премногу ја за 26к купувам 3х30дена Гц
Адни ме "Blindpigeon" па ке праеме муабет ингаме
или напрај лвл 1 карактер на Ал'Акир и адни го Allaboutme. онлине ке сум вечер после 7 и нешто
Вака сега, јас давам голд за Game Card, без разлика на цената. И јас купувам Game Time за 24к за 90 дена, но не ебитно тоа во моментот.Брат 25к голд за 1 гц!Ова ти е премногу ја за 26к купувам 3х30дена Гц
овја на алакир ми е маин иначе, дој тамо ако не ти е проблемВака сега, јас давам голд за Game Card, без разлика на цената. И јас купувам Game Time за 24к за 90 дена, но не ебитно тоа во моментот.
Како што кажав, давам многу голд за 2 GC од по 30 дена.
Andrejrulz, ај ке ти пишам ингаме вечер.
За ова да се случи човекот треба да ја има играно играва и да е стар корисник,инаку поентата на ова е да го пратиш на пријател со цел да играте заедно на истиот реалм,а не ти да продаваш и изиграваш бизМисМен.
пс.Праќам СоР на кого било само да игра со мене на реалм,не наплаќам ништо !
Auchindoun,алијанса.на кој сервер играш китер? и која факција?
mrтов беше тој сервер порано, каков е сега?Auchindoun,алијанса.
Сеа ти е топ серверот,му се врати оној стар стајmrтов беше тој сервер порано, каков е сега?
Беше 3-ти во Европа во ПВЕ пред некоја недела,сега падна малце дека Immersion се префрлија на Фростмејн.Инаку они се 29 во свет и сакаат реалм фрст да бидат,но на аукидион нема шанси зашто Енви се мерџна со Енсидиа и газат момците,10-ти во свет се.Инаку за ПвП е исто топ.Сеа ти е топ серверот,му се врати оној стар стај
Моментално е во топ 20 серверви во Светот
Знам брат...Сакав и ја истото да му го кажам али ме фати мрза да објаснувам на долго ...Беше 3-ти во Европа во ПВЕ пред некоја недела,сега падна малце дека Immersion се префрлија на Фростмејн.Инаку они се 29 во свет и сакаат реалм фрст да бидат,но на аукидион нема шанси зашто Енви се мерџна со Енсидиа и газат момците,10-ти во свет се.Инаку за ПвП е исто топ.