Купувам / Продавам : Game Cards (Game Time) / Expansions etc.

Член од
17 јули 2011
Мислења
45
Поени од реакции
5
8k - 1 mesec raf
12k - ako akauntot e frozen.

zainteresirani vo inboks

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
epa otvori si be sea so pandaria ke imas use pogolem popust taka da zimaj karitcka i uzivaj si

Член од
19 ноември 2008
Мислења
741
Поени од реакции
286
Барам некој што ќе ми плати миграција на карактерот од еден на друг сервер(иста фракција што значи цената е 25 евра) а за возврат нудам солидна цифра на голд.Голдот се наоѓа на EU-Shattered Halls alliance и horde.Ако има заинтересирани пратете ми ПП и кажете колку голд од прилика би барале за услугава.

D

Deleted member 53418

Гостин
Gi prodavam Tbc wow i lich king kupeni od jugoton 1800 denari 2te plus si ima game time od samite igri po 1 mesec :D

D

Deleted member 53418

Гостин
Kaj moze da ja zeam wow classic ja iam tbc i lich doma ;D use classic mi treba ako znaen neka pise nekoj ja nema vo jugoton i niko:D se javiv niso

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Gi prodavam Tbc wow i lich king kupeni od jugoton 1800 denari 2te plus si ima game time od samite igri po 1 mesec :D
samo od vanilata(classicot) imas game time od 1 mesec od ekspanziite ne....a za da imas account ti treba vanilata taka da malce si se zaebal poso imas game chest vanila i tbc so e 800 denari ;)

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Абе да ве прашам следниво
Пред 2 дена стајв 2 гц од по еден месец си гу купив и све беше ок.Ацц-во требаше да ми траа до 27.02.20102
Вчера т.е денес околу 1 саат случајно се стаив да видам нешто во ацц менаџерот и кога гледам во хистори тргнати ми се Гц и ацц ми завршува на 29.12.2011 а по правило без Гц требаше да ми заврши на 27.12.2011
Шо е работава знае некој???
Колку што јас знам кога веќе еднаш ке стаиш Гц нема шанси да ја избришеш
Ај хелп ако знае некој што е проблемов????:mad:
si gi kupi so gold i te izlazale hahah , znam uste mnogu kako tebe, ja koga im vikav ne kupuvajte game kard od 1 mesec bidejki ne postoi,oni mi se smeeja dal 25000 gold za 6 meseca od po 1 game card i drugiot den mu gi snema

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.113
Поени од реакции
9.062
si gi kupi so gold i te izlazale hahah , znam uste mnogu kako tebe, ja koga im vikav ne kupuvajte game kard od 1 mesec bidejki ne postoi,oni mi se smeeja dal 25000 gold za 6 meseca od po 1 game card i drugiot den mu gi snema
Не збори глупости, Game Card од 30 дена постои, исто како што постои и од 90 дена. Во Македонија за жал можеш да најдеш само од 60 дена. Овие од 30 и 90 дена се најчесто Online Game Cards, се купуваат по разни сајтови и се плаќа со кредитна/дебитна. Јас имам во повеќе случаи успешно платено за 1 месец (зборам за GC не за Recruit a Friend да се разбереме) и еднаш за 3 месеци.

Е сега што е проблемот со Александар, сигурно има купено во замена за gold од непроверен/несигурен продавач. Продавачот има платено со лажна кредитна картица или пак има направено charge back на парите веќе другиот ден. Затоа Blizzard пошто не добил пари ги тргнал месеците од неговиот акаунт.

Инаку постот негов е од 2011 :D

Член од
24 октомври 2011
Мислења
127
Поени од реакции
16
За сите заинтересирани за WoW, или што сакаат да започнат да играат WoW, бидејќи играв долго време редно е да се откажам од играта. Ја продавам се до Cataclysm + GameCard 60 дена, + некој си 6000+ злато. Ако сте заинтересирани пишете. Нема да ви барам некоја си енормна сума на пари. Би бил задоволен со цена која се продава играта моментално + 1000 денари за трудот :D. Game Cardot можам да го продадам посебно ако сакате, кодот нормално е заштитен и не е изгребан, цената само на картата е 1500 денари. Цената на акаунтот е 4000 денари.

Член од
5 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
7
PREPAID GAME TIME

За оние што неможат RAF да користат.
20к од месец.

8k месец.
12к ако акаунтот не е активен.
15к 1 месец + Obsidian Nightwing mount.

Голд примам на Stormscale, Auchindoun i Zenedar.

Член од
19 јули 2012
Мислења
132
Поени од реакции
85
Како да продадам злато и што е ова раф? Не ми е јасно како функционира, а повеќетосајтови што ги гледам бараат многу злато за гејмкард. Пратете ми линкови на пп ако не смее тука на форумов.

Kajgana Shop

На врв Bottom