Прашај га твоега Цица од куде су му паре за викендицу-вилу у Четирце ? Од татка му да не ,сигурно..i posle pa neka dojde jankulovska da se fali kako Vmro gradilo po kumanovo a cic i branko nisto ne pravile, e ovoj tatko mi ga sigurno pravi neli i bazen i bulevari i plostad i ulice po grad i naselbe?
Татко му гу е направија...он на готовоПрашај га твоега Цица од куде су му паре за викендицу-вилу у Четирце ? Од татка му да не ,сигурно..
дада и зграде татко му му ги е направија ..абе богат човек бија нема што..Татко му гу е направија...он на готово
Биди објективан кажи дека не те брига и за Грују а не само Циц кд крадеboli me mene onoj sto ima on imanje i kako si ga e stvorija, bitno covek gradi po kumanovo, do sga svi sto su se izredile nikoj ne e mrdnaja sas prst. Bar ne se glupira covek kako Koceta i gruju sas spomenici, u dvor da si izgradiv da dade bog.
Што е изградија ? Сс буџет од 20 милиона евра годишно помножи по 6 године колко е на власт плус донацие , плус кредити и други приходи , што е изградија ? Едн ебан кеј утепа се фалејке како кој знае што да е и едн плоштад, извади мермер што е 5 пута поскуп и стави бекатон.. на мермер не му се знае траг куде е завршија.. асвалтира улице фушерајски,моја улица што се асвалира пред 4 године сга е цела распадната...такој ли се прави улица ? И место да прави улице он само ги крпи, нормално туј има највише паре за лапање не е глуп он, има гу комуњарску школу..boli me mene onoj sto ima on imanje i kako si ga e stvorija, bitno covek gradi po kumanovo, do sga svi sto su se izredile nikoj ne e mrdnaja sas prst. Bar ne se glupira covek kako Koceta i gruju sas spomenici, u dvor da si izgradiv da dade bog.
Батко ЃорѓијаПрепорачајте ок кафана за 23 годишно друштво во Куманово (поефтино пиење за храна сеедно) за Стара Нова и каде да се иде после?
Фала
-Кумановци: ве молам за одговор на едно прашање
ако не знаете за што се работи,прашајте ги постарите
од Куманово.Се работи за од времето на Н.О.В. и за
разбивањето на Карадачкиот партизанскиот одред .
-Дали има вистина , и во што е ( тоа со предавството )
тс. изреката “Антова несреќа“- кажете што сте чуле
уште ли е присатно тоа тврдење и слично.Благодарам.