Куманово, кумановци, кумановки

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Ej Lady D mnoogoo ubavi slike stvarno ne sam bila tamo i po slike gledam deka e ubavo. Pa ako ne megu naj ubavi gradovi ni e nas grad neli? smee li nekoj da kaze nesto? Pa normalno nikoj i nisto, samo sve najubavo!!!
Pozdrav do svi!!!

LaDy D

All or Nothing
Член од
15 јуни 2006
Мислења
215
Поени од реакции
0
Buterfly напиша:
Ej Lady D mnoogoo ubavi slike stvarno ne sam bila tamo i po slike gledam deka e ubavo. Pa ako ne megu naj ubavi gradovi ni e nas grad neli? smee li nekoj da kaze nesto? Pa normalno nikoj i nisto, samo sve najubavo!!!
Pozdrav do svi!!!
кажи, кажи, стварно е едн од најубави:toe:

Член од
19 мај 2006
Мислења
419
Поени од реакции
5
Ma najubav e nas.Sto zborite "medju najubavi".

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Ono i ja pa sto zboru najubav ni e kakvo Skopje ili Bitola neznam sto.
Greska u padezi

Член од
19 мај 2006
Мислења
419
Поени од реакции
5
A i najubavi devojcinja si imamo.Skopje i Bitola mozev vodu da gi nosiv na nasi devojke.

LaDy D

All or Nothing
Член од
15 јуни 2006
Мислења
215
Поени од реакции
0
И дечки су ни ЗАКОН...

Член од
19 мај 2006
Мислења
419
Поени од реакции
5
E ja toj nemozu da ga kazu,ama zatoj ste vi tuja a vi ga toj najubavo znaete.

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Epa vakoj e najubavo najubavi devojke i deckovci su u ku. ja kazuju i za dvata pola :pos2::pos2:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Pa mnogo jasno treba li da se zbori za toj, samo mene da me vidiv a kamo li pa LaDy D ima ne vodu , grojze da ni nosiv!!!

Член од
19 мај 2006
Мислења
419
Поени од реакции
5
I toj sto vikas.Ama bolje da si kutimo da ne ni bidev mnogo ljubomorni.Nego vi kazete sto ima novo po grad,nemozu vise da docekam,odvaj cekam da si ga vidu grad.

LaDy D

All or Nothing
Член од
15 јуни 2006
Мислења
215
Поени од реакции
0
знаеш како е по куманово, по цел дн људи сви беспослени, сви у корзо, принц, интермецо.... тешко ни е много :poss:. новости нема (онија кои су за пред јавност:nenene: ), а кд ќе дојдеш ќе чуеш доста нови работе :pos2:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
eVE LADY D sve ti kaza, ne mi stavi prostor ja da se doiskazu
a ti inace kude si pa nema te ovdeka, ako tolko si ga zabravija grad kazi ke napravimo ednu tour de la Kumanovo. Pozdrav

LaDy D

All or Nothing
Член од
15 јуни 2006
Мислења
215
Поени од реакции
0
ех, знам што би кажала затој и напиша ја, да те поштеду од пишување, у главном исто мислење имамо. Еве една новост за Куманово има една нова отворена пицерија, не сам била ама кажуев добро било... под аркадију у сокаче е, пред тој нешто како кафиќ беше....

Член од
19 мај 2006
Мислења
419
Поени од реакции
5
Ja momentalno u pecalku,kude si svi tamo i ja.Inace za edno 3 nedelje ke bidu doma,pa sakam da znam sto ima novo da ne se iznenadu.Znaci uobicaena dnevna sema a sigurno i noke e isto.Sas godine nisto posebno ne ni se e smenilo u grad.Sas dva muabeta sve najinteresatno ga doznavas.

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Da da bs takoj sve po staro, taj picerija se vika manos i raboti do kasnoo. I takoj prasaj sto sakas mi sve ke ti kazemo, za sve smo uputeni/.

Kajgana Shop

На врв Bottom