Што да кажу, ичера се врати од Куманово, и морам да признам дека ни е ноќан живот за едну класу бољи од претходни године..на жалост немаштина е све поголема, и сви се надав у некакво чудо од нову владу.....колко е такво нешто реално, ке видимо
најубави д'нови за искачање: четвртак и недеља. Четвртак Клуб, Тунел на живу свирку нема много гужва и добро е, недеља у Линку на караоке шоу... мада сваку недељу едно исти песме исти људи поев...
ќе биде у пролет готово... сга им требав паре за одмори, после за зимување и тамн до пролет малко по малко ке завршив... па неможе толко голема улица за пола годину да се заврши..
Pa dobro.Malko po malko pa gu zavrtiimo rabotu okolo politiku.Ke bide,ako mu dadev pare ke gu napravi a i do sga covek napravi onoj sto nikoj drug.Nego pravo da vi kazu sitno mi e,za dve nedelje ke sam doma.
Што е овој, никој ништо да постира на овуј нашу тему веќ скоро два дна? Што е работа? Да не е некој бојкот? Куде си Исидора? Осамен? Блади Доли? Ово-Оно? Не сам задовољан....
Што е овој, никој ништо да постира на овуј нашу тему веќ скоро два дна? Што е работа? Да не е некој бојкот? Куде си Исидора? Осамен? Блади Доли? Ово-Оно? Не сам задовољан....
Eve sam,eve sam.Pravo da ti kazu,spremam se za put i pamet mi e doma ne mi se uopste sedinja pred kompjuter a jos pomalce da zemu da napisu nesto,a znaes i sam kako e toj.Sitno brat sto da ti kazu.Nadam se deka ke produzite da se druzite bez mene,zasto ja kd ke otidu doma kojznae kolko vreme ke projde dok da se ukljucu pa na forum.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.