Крушевски локум

Член од
6 август 2008
Мислења
646
Поени од реакции
17
Не сум голем љубител на локум, но го имам пробано крушевскиот на неколку наврати, и навистина можам да потврдам дека е стварно добар.

N

n/a

Гостин
И јас по принцип не љубам да јадам многу локум...
ама оној од Балкан во Крушево го памтам.
Браво... многу е вкусен.:pipi:

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Да ви кажам право ова година ко бев прв пат пробав и многу ми се бендиса,иначе не јадам локум и мама ко ке донесеше и го фрлав,ама овај пат купив зш бевме да ја видиме куќата од Тоше од нашкола и тој шо ги примаше љуѓево ни препорача и ни објасвеше се кј имат шо имат и срамота бече да не зејме...

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51
Викате добар бил ? Значи штета би било да не го пробам ... :pipi:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Најдобриот локум дефинитивно е во Крушево.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
493
Поени од реакции
13
Најдобриот локум во Македонија дефинитивно. Баш завчера јадев : ) и стварно е најбоље ! Првпат пробав пред 5-6 год. и многу ми се засвиѓа и од тоаш секогаш коа иам прилика јадам локум ! :smir::pipi:

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Најубав локум во свет :) Порано ич не јадев локум ама од кога пробав крушевски само таков јадам

Член од
8 јануари 2009
Мислења
929
Поени од реакции
21
Mинатата недела јадев.Ми се свига доста :) Дефинитивно за во Македонија н1:smir:

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Ептен не љубител на локум сум тоа чудо едно колку не сакам локум..ама отидов во Крушево и другарките запнаа локум локум локум...и ај локум...
Дефинитивно не зажалив што пробав..најубав локум во свет:pipi:

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Да имам пробано добар е....:)

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
не сум љубитлека на локум, но кога комшиката иде за Крушево секад и носи на баба ми па не можам да му одолеам..мммммммммм нешто преслатко!!!

^^Smiley^^

Broo Tal Smy Lee
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.045
Поени од реакции
25
Кој пробал знае! :helou: Ова треба да е реклама за крушевскиот локум дефинитивно! :)

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Не сум пробала, ама ме убедивте да го пробам, Кога ќе одам некој викенд за Крушево, обавезно ќе го пробам, само кажете ми каде се продава точно?

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Не сум го пробал,а и не сум баш по локумот...

Член од
6 јули 2008
Мислења
458
Поени од реакции
10
Бефме нешо на екскурзија у крушево и од дома добив инструкции да купам све локум шо може да начекам таму.И онака си идам по улица со другари и барам нешо у облик на специјализирана продавница за локум :tapp::tapp: (не е до мене) и прашуем еден постар чика "се извинувам каде може да најдам крушевски локум" ,и овој ме глеа и ми вика "во тетово".Другариве се капат од смеење ја мењам бои и продужуем да одам.

Заклучок ,не се прај паметен у крушево.

ПС: Го најдоф локумот и беше закон ,тазе таков нема да начекате у скопјево.:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom