Не е.Дали goran01 и овој се еден ист корисник со два профила?
Не, goran001 пишува со вклучен Caps LockДали goran01 и овој се еден ист корисник со два профила?
Сега кажваја на МрТ-то оти ја проширвале листата на лекој за ретки болести.[DOUBLEPOST=1406249684][/DOUBLEPOST]Ама изглеа ги пренеле скоро сите лекови за на рецепта :S
Ај ај, јас пак си мислев оти дека ода кај Спаски на четврт бурек. Види ти кај оделе, фала шо не просветли, семоќен човеку.samoubijcite odat vo zooloska gradina
A ja gledam deka vie nemate nisto drugo rabota i sve da iskomentirate i nesto loso na naserete takali ali ke videmo u slednite temi ke bidat blokirani komentarite i ke ve vidu tga dali ke staate komentariТи пријателе, хакнуваш по некоја игла-две на ден глеам ја
Какво хакнување, каков бендинг, што ти е ??!!
Одврзи го учкурот од фармерките и фати работи нешто.
Ебаго!
Mислиш којзнае колку сум загорен за твоите видеа...A ja gledam deka vie nemate nisto drugo rabota i sve da iskomentirate i nesto loso na naserete takali ali ke videmo u slednite temi ke bidat blokirani komentarite i ke ve vidu tga dali ke staate komentari
nemora da si zagoren za mojte video otkazete se od toa komentiranjeto i ne mi go nistete statuso so takvi bakcili i sekakvi grozni zborovi drugo nisto ne mie potrebno od vasMислиш којзнае колку сум загорен за твоите видеа...
Ок бе опушти сеnemora da si zagoren za mojte video otkazete se od toa komentiranjeto i ne mi go nistete statuso so takvi bakcili i sekakvi grozni zborovi drugo nisto ne mie potrebno od vas
dali e jasno ili ne /?
Па само за то ги бива овие на форумов, да ти направат проблеми и да ти рушат имиџ и репутација. been there, done that.nemora da si zagoren za mojte video otkazete se od toa komentiranjeto i ne mi go nistete statuso so takvi bakcili i sekakvi grozni zborovi drugo nisto ne mie potrebno od vas
dali e jasno ili ne /?