Кристијан Ангеловски - Животот на звеѕдата .( во приватниот живот)

• Креатор на темата Креатор на темата Kiko_Vrsnik_Masina
  • Време на започнување Време на започнување
kikopc.JPG

:facepalm:

Ти дете, плави картони имаш?[DOUBLEPOST=1406233853][/DOUBLEPOST]
Дали goran01 и овој се еден ист корисник со два профила?
Не е.
goran01 е maniken а Кико е звеѕда.

Ама изглеа ги пренеле скоро сите лекови за на рецепта :S

Се зезам бе, знам дека не е. Ова е некој друг форумџија што сака да изиграва будала, т.е. не е тој за кој што се претставува. Ништо ново.

Ама изглеа ги пренеле скоро сите лекови за на рецепта :S
Сега кажваја на МрТ-то оти ја проширвале листата на лекој за ретки болести.[DOUBLEPOST=1406249684][/DOUBLEPOST]
samoubijcite odat vo zooloska gradina :D
Ај ај, јас пак си мислев оти дека ода кај Спаски на четврт бурек. Види ти кај оделе, фала шо не просветли, семоќен човеку.
А плаштет карта за влез в золошка, е види ова од стално ме интересирало? (Пошо за буреков знам дека плаштаја на фактура)

Последно уредено:
Ти пријателе, хакнуваш по некоја игла-две на ден глеам ја :D
Какво хакнување, каков бендинг, што ти е ??!!
Одврзи го учкурот од фармерките и фати работи нешто.
Ебаго!

Кико ај ако можеш лајкни ми го постов за да се фалам кај другарчињата :vozbud:

Ти пријателе, хакнуваш по некоја игла-две на ден глеам ја :D
Какво хакнување, каков бендинг, што ти е ??!!
Одврзи го учкурот од фармерките и фати работи нешто.
Ебаго!
A ja gledam deka vie nemate nisto drugo rabota i sve da iskomentirate i nesto loso na naserete takali ali ke videmo u slednite temi ke bidat blokirani komentarite i ke ve vidu tga dali ke staate komentari :D

A ja gledam deka vie nemate nisto drugo rabota i sve da iskomentirate i nesto loso na naserete takali ali ke videmo u slednite temi ke bidat blokirani komentarite i ke ve vidu tga dali ke staate komentari :D

:) Mислиш којзнае колку сум загорен за твоите видеа...

:) Mислиш којзнае колку сум загорен за твоите видеа...
nemora da si zagoren za mojte video otkazete se od toa komentiranjeto i ne mi go nistete statuso so takvi bakcili i sekakvi grozni zborovi drugo nisto ne mie potrebno od vas
dali e jasno ili ne /? :D

nemora da si zagoren za mojte video otkazete se od toa komentiranjeto i ne mi go nistete statuso so takvi bakcili i sekakvi grozni zborovi drugo nisto ne mie potrebno od vas
dali e jasno ili ne /? :D

Па само за то ги бива овие на форумов, да ти направат проблеми и да ти рушат имиџ и репутација. been there, done that.

Мислев се зеза ама го најдов на Youtube. Се гледа дека е длабоко навлезен во шоубиз.

Добри catchy мелодии имаш а спотовите ти се оригинални. Само напред!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom