- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.846
- Поени од реакции
- 85.959
Дали goran01 и овој се еден ист корисник со два профила?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е.Дали goran01 и овој се еден ист корисник со два профила?
Дали goran01 и овој се еден ист корисник со два профила?
Сега кажваја на МрТ-то оти ја проширвале листата на лекој за ретки болести.[DOUBLEPOST=1406249684][/DOUBLEPOST]Ама изглеа ги пренеле скоро сите лекови за на рецепта :S
Ај ај, јас пак си мислев оти дека ода кај Спаски на четврт бурек. Види ти кај оделе, фала шо не просветли, семоќен човеку.samoubijcite odat vo zooloska gradina![]()
A ja gledam deka vie nemate nisto drugo rabota i sve da iskomentirate i nesto loso na naserete takali ali ke videmo u slednite temi ke bidat blokirani komentarite i ke ve vidu tga dali ke staate komentariТи пријателе, хакнуваш по некоја игла-две на ден глеам ја
Какво хакнување, каков бендинг, што ти е ??!!
Одврзи го учкурот од фармерките и фати работи нешто.
Ебаго!
A ja gledam deka vie nemate nisto drugo rabota i sve da iskomentirate i nesto loso na naserete takali ali ke videmo u slednite temi ke bidat blokirani komentarite i ke ve vidu tga dali ke staate komentari![]()
nemora da si zagoren za mojte video otkazete se od toa komentiranjeto i ne mi go nistete statuso so takvi bakcili i sekakvi grozni zborovi drugo nisto ne mie potrebno od vasMислиш којзнае колку сум загорен за твоите видеа...
nemora da si zagoren za mojte video otkazete se od toa komentiranjeto i ne mi go nistete statuso so takvi bakcili i sekakvi grozni zborovi drugo nisto ne mie potrebno od vas
dali e jasno ili ne /?![]()
nemora da si zagoren za mojte video otkazete se od toa komentiranjeto i ne mi go nistete statuso so takvi bakcili i sekakvi grozni zborovi drugo nisto ne mie potrebno od vas
dali e jasno ili ne /?![]()