HellRaiser
Реметам кајганџии
- Член од
- 1 јануари 2014
- Мислења
- 815
- Поени од реакции
- 855
...
Oдам надвор да проверам дали има поволен ветар. Ако има, ќе си се измочам на себе.
...
Oдам надвор да проверам дали има поволен ветар. Ако има, ќе си се измочам на себе.
Pa nema sto da pravis trosak zingo ke ti plati prevoz a ja ke te precekam na avtobuska pa da se resemo ne samo na ovoj forumot da plasis vrapci slobodno mozes sto sakas da kazes ali mene da uspees da mi nastetis nesto ti sam ke gi nastetis boljeti je da izumis toj . sto si naumil i tie tvojte lazni profili da ne me zamaras na forumoбатуш нема бе некој таму во Кратово да те отепа, да не прам трошкој да идам?[DOUBLEPOST=1405637171][/DOUBLEPOST]
Ouuuuuu brat pa ovoj je naj espert napraeno
извини мла т се екселецијо, нема да се повториPa nema sto da pravis trosak zingo ke ti plati prevoz a ja ke te precekam na avtobuska pa da se resemo ne samo na ovoj forumot da plasis vrapci slobodno mozes sto sakas da kazes ali mene da uspees da mi nastetis nesto ti sam ke gi nastetis boljeti je da izumis toj . sto si naumil i tie tvojte lazni profili da ne me zamaras na forumo
i nemoj ti na mene batus razbra педеруш:[DOUBLEPOST=1405910462][/DOUBLEPOST]
Ouuuuuu brat pa ovoj je naj espert napraeno
Глеам дека правиш клипови по нарачка. Може да направиш еден како се самоубиваш? Ќе дојдам до кај тебе пошто сакам да те гледам во живо (имам таков фетиш) и башка за да го аплоудирам на интервебз, океј?Кристијан Ангеловски е роден 24 септевмри 1996 година А воедно е по потекло македонец а насловното го добил по прекарот машина да така насловното име беше во Кико Машина Потоа за некое време стана во Кико Вршник Машина и се до ден денеска ќе постои и ќе живее во сите женски срца но и во машките и тоа е дел од приказната што ја ставаме на форумот и пожелуваме среќа наа сите што ја гледаат и обожават ѕвездата а на тие што коментираат со дволични коментари би им препорачиле да се откажат бидејки нема да им успее тоа што се го намислиле и сакаат така да ја оцрнат кариерата на популарната ѕвезда Кико.Вршник.Машина .
Ваши Фанови На Студио the-forever-4....
Moze be brat ama jas toa kje go napravam prvo vo studio i potoa ke objavam vo bending scenes i makeup video sto kako se pravi vo videoto a oficijalno kje se samoubijam kako vo filmovite i potoa kje oziveam ja toa go mozam inace i taka da akzam deka se mozam da napravam i da haknuvam se sto najdam pod raka i fejzbuci i sajtovi i sve i sesto zadovolen si sega ? ? ? ?Глеам дека правиш клипови по нарачка. Може да направиш еден како се самоубиваш? Ќе дојдам до кај тебе пошто сакам да те гледам во живо (имам таков фетиш) и башка за да го аплоудирам на интервебз, океј?
Мхм, ајде убивај се.Moze be brat ama jas toa kje go napravam prvo vo studio i potoa ke objavam vo bending scenes i makeup video sto kako se pravi vo videoto a oficijalno kje se samoubijam kako vo filmovite i potoa kje oziveam ja toa go mozam inace i taka da akzam deka se mozam da napravam i da haknuvam se sto najdam pod raka i fejzbuci i sajtovi i sve i sesto zadovolen si sega ? ? ? ?
Самоубијците не одат во рајот!E da najavam do site na forumot .
deka ovaa okolu novoto video za vo noviot album kje ima video vo koe se samoubivam ama toa kje go stavime na kraj a videoto kje bide snimano na neuredeno i na loso mesto nekade vo planina kje bide mestoto na snimanje a datumot ne se znaes tocno koga kje bide a pesnata vo video spotot kje se vika samoubivanje a vo nekoj del od videoto kje se iznaigram za posleden pat vo mojot zivot posto vo videoto navistina kje se samoubijam i ke nappravam skandal nasekade i za site da gi zatvorat ustite i da ne ozboruvaat a posle 1 do 2 godini kje se vratam od rajot za povtorno da gradam kariera i da snimam spotovi za site da gledat ......................
samoubijcite odat vo zooloska gradinaСамоубијците не одат во рајот!
samoubijcite odat vo zooloska gradina
Ne samo zooloska gradina imame i nacionalen park za zivotni kako onoj vo bitola i ohridимате зоолошка у кратово ?
Одат во рајот, каде што ги чекаат 72 форуми за тролање.samoubijcite odat vo zooloska gradina