Кристијан Ангеловски - Животот на звеѕдата .( во приватниот живот)

Член од
12 јули 2014
Мислења
103
Поени од реакции
94
Ти се ебе тебе,те сфаќам.

Ај може ќе се најде некоја форумџика што ќе се попали на Кико-Виршла ака машината од Кратово
Ke se nhajde brat ke se najde nekoja ama dodeka da se najde i virslii i kubacsici ima da gi sanujete . hahahahaahah

Член од
12 јули 2014
Мислења
103
Поени од реакции
94
Кико Машинка > Кико Рингла. :cool:[/quote
Ne prodavam vise na kilo prasina koj saka neka si ja izbuse glavata so bor - masina :D
[DOUBLEPOST=1405619337][/DOUBLEPOST]
хихихихиихих
пак викајте компјутер за секое дете
[DOUBLEPOST=1405619391][/DOUBLEPOST]Kompjuter e za sekoe dete ama ovcite ne se za na forumot tuku za vo stadoto ? :D

Член од
12 јули 2014
Мислења
103
Поени од реакции
94
Hfala brat na cemu sta si mislio i o cemu si govorio na temu s forume. i da tako je kod meni svakji dan :D

Член од
12 јули 2014
Мислења
103
Поени од реакции
94
mashingen i za germankite.
Hfala brat na cemu sta si mislio i o cemu si govorio na temu s forume. i da tako je kod meni svakji dan[DOUBLEPOST=1405619786][/DOUBLEPOST]
Кико чим си од Кратово , интернетот со бонови ли го плаќаш ?
Da plakjam go ako sakas dojdi da mi go platis za posledniot mesec :D[DOUBLEPOST=1405620188][/DOUBLEPOST]
Aма имаше една тема во која преовладуваше твојата скромност. Таму беше океy таман, сега вака славата не чини да те удри.............лоша карактеристика е таа нагла промена.
И понатаму остани да се карактеризираш со човечност, солидарност, чесност, примерност, смиреност. Вака не ојт работава. :(
E brat da navistina velis i toa sto go kazuvaas e tocno ali ovaa tema e nova a onaa starata tema posto ne e izbrisana samo na ovaa tema ima malku za smeanje :D

Последно уредено:

GordonGoldader

Brother Nature
Член од
18 јануари 2014
Мислења
445
Поени од реакции
599
А да не носиш федора случајно?

Ептен си алфа. Мажјак.

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.221
Поени од реакции
1.270
Кико јас гледав едно твое видео каде што ти се возиш со едно како формула хехе или нешто такво беше како возило и се спушташ удолу по една удолница ама тоа прави многу добар звук па да ми кажеш каде можам да купам една формула таква или ако сам си ја направил да направиш едно видео да ни покажеш како се прави.

Kajgana Shop

На врв Bottom