Криминалци и криминални групи во МК

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.505
Поени од реакции
7.858
Абе ќе и го накрши веќе…
Што ќе се случи со дечково ако некој си играл мајтап или ако некоја пореметена бивша сака да му се одмазди...

Ако веќе го фатиле, што не му смениле личен опис и полиција да викнат! Во САД има што ги ловат, ама со докази со све, а не вака.

Член од
26 јануари 2020
Мислења
1.017
Поени од реакции
1.322
Што ќе се случи со дечково ако некој си играл мајтап или ако некоја пореметена бивша сака да му се одмазди...

Ако веќе го фатиле, што не му смениле личен опис и полиција да викнат! Во САД има што ги ловат, ама со докази со све, а не вака.
Шо ги браниш бе педофиливе и латентниве педофили?

Член од
22 јуни 2019
Мислења
259
Поени од реакции
919

Гледаат нешто од србиве, па се филмаат и кај нас.Барем колку толку институцииве за овакви престапи не им простува.Какво е ова постирање на лице без докази без ништо па и повикуваш на линч.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.090
Поени од реакции
51.790

Во конверзацииве што им ги вадат, како што видов, јасно си е наведено дека комуницираат со деца и дека цело време си биле наполно свесни за тоа.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
3.039
Поени од реакции
9.140

Чисто сумњам дека е некој луд да става слики од рандом физичко лице и да го набеди дека е педофил.

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.505
Поени од реакции
7.858
Шо ги браниш бе педофиливе и латентниве педофили?
Штом не сфати претходни постови, премногу си глуп да ти одговорам.

Во конверзацииве што им ги вадат, како што видов, јасно си е наведено дека комуницираат со деца и дека цело време си биле наполно свесни за тоа.
Дотичната да постираше све во постот, ај.
Па и тогаш би зел со резерва. Што сум гледал во САД, им закажуваат каде да се сретнат и тогаш им нема спас. Имаше некој од војската со повисок чин, среќа што полиција го чекаше во собата, оти педофилот, извади пиштол, ама овие побрзи беа и го пратија 2 метри под земја.

Член од
1 февруари 2016
Мислења
322
Поени од реакции
300
Нема потреба некој воопшто да влага во филм и некој да сумња или не. За вакви случаи со докази се оди во мвр, а мвр во обвинителство. Обвинителството доколку смета дека има сомнение за дело дава налог за приведување а после оди ккао предмет во надлежниот суд. Не ја земајте правдата во свои раце, туку дајте придонес системот да ја истера. Во ваков случај ако дечкото се самоубие, знаете дека ќе бидете сметани за инволвирани во случајот? Па уште пантери се нарекле, а ќе наидат на некој ќе ги одере на суд, па да видиме дали ќе се пантери

Член од
28 јануари 2025
Мислења
18
Поени од реакции
62
Нема потреба некој воопшто да влага во филм и некој да сумња или не. За вакви случаи со докази се оди во мвр, а мвр во обвинителство. Обвинителството доколку смета дека има сомнение за дело дава налог за приведување а после оди ккао предмет во надлежниот суд. Не ја земајте правдата во свои раце, туку дајте придонес системот да ја истера. Во ваков случај ако дечкото се самоубие, знаете дека ќе бидете сметани за инволвирани во случајот? Па уште пантери се нарекле, а ќе наидат на некој ќе ги одере на суд, па да видиме дали ќе се пантери
Da naidat na nekoj Albanec kje se chudat a oni 24/7 pishuvaat na maloletnichki koj se lazhat za kesh i pun kurac 13-14 god abortiraat od niv ali oni gi drzhat so zakani deka familija kje im ubijat ako kazhat. Sto posto im e strav na kretenite da namestat nekoj shipo zashto posle so sve charapi kje go zapalat . Ali ni sme krivi kaurite shto ne gi vaspitavame kurvite nashi so nasilstvo, sum gledal shipo kako ja mlati sestra mu zas sakala da se vidi so nekoj koj ja namestil.

Член од
22 јуни 2019
Мислења
259
Поени од реакции
919
Da naidat na nekoj Albanec kje se chudat a oni 24/7 pishuvaat na maloletnichki koj se lazhat za kesh i pun kurac 13-14 god abortiraat od niv ali oni gi drzhat so zakani deka familija kje im ubijat ako kazhat. Sto posto im e strav na kretenite da namestat nekoj shipo zashto posle so sve charapi kje go zapalat . Ali ni sme krivi kaurite shto ne gi vaspitavame kurvite nashi so nasilstvo, sum gledal shipo kako ja mlati sestra mu zas sakala da se vidi so nekoj koj ja namestil.
Дали ти знаеш што значи зборот каур?Гледам дека се претставуваш како каур,и ајде кажи ми кој сте вие каури.Фамилијата ли ти е каурска сестра ти ли се омажи за каур па и ти постана каур.Просветли не

Член од
22 јуни 2019
Мислења
259
Поени од реакции
919
Ne e poentata toa koj e kaur. Kaur e toj shto go prima koga kje mu reches kaur ali ako si vernik ne bi trebalo da te zanima samo si prodolzuvas. Spored mene e kaur e i toj od hrist vera shto ne veruva vo sezhiviot bog, ili se umisluva deka so dela, donacii, palenje svekji itn. deka e vernik.
Абе нема овде според мене.Зборот каур си има значење,неможе да си го толкуваш како сакаш.Зошто ти себе си и твојата фамилија се сметате за каури не ми одговори.

Член од
28 јануари 2025
Мислења
18
Поени од реакции
62
Абе нема овде според мене.Зборот каур си има значење,неможе да си го толкуваш како сакаш.Зошто ти себе си и твојата фамилија се сметате за каури не ми одговори.
Ne e temata za ova se vidi toa sho pishav deka se sluchuva kriminal che gi izbrisham komentarite ako e greshno ali ich kur da ne te boli za mojata familija po tvoeto odnesuvanje se gleda deka si kaur u sekoja definicija i znachenje od pochetokot na tvojata semka. Huuh sho se raspravash za kaurlakot ja pishav za kriminal .

Go zamoluvam adminot da mi izbrishe i blokira ako sum greshel so prviot komentar ako ne jas kje izbrisham

Член од
22 јуни 2019
Мислења
259
Поени од реакции
919
Ne e temata za ova se vidi toa sho pishav deka se sluchuva kriminal che gi izbrisham komentarite ako e greshno ali ich kur da ne te boli za mojata familija po tvoeto odnesuvanje se gleda deka si kaur u sekoja definicija i znachenje od pochetokot na tvojata semka. Huuh sho se raspravash za kaurlakot ja pishav za kriminal .

Go zamoluvam adminot da mi izbrishe i blokira ako sum greshel so prviot komentar ako ne jas kje izbrisham
Па не ти е прв пат да напишеш те цитирам "Ние Каурите" затоа те прашав кој сте тоа вие.И како може да незнаеш дека е навреда токмак еден.

Член од
16 септември 2009
Мислења
73
Поени од реакции
109
Па не ти е прв пат да напишеш те цитирам "Ние Каурите" затоа те прашав кој сте тоа вие.И како може да незнаеш дека е навреда токмак еден.
Остај го шипо се изгуби во постот е нема пиено од тоа орелот почекај после 6 че ти каже што е каур.

Член од
14 октомври 2021
Мислења
190
Поени од реакции
439
Утре за тебе некоја ќе стави слика од тебе дека спиеш со женети мажи. Додека да објасниш не е така, цело Скопје ќе те обележи.
Немој да си "брза кучка" и избриши го постот. Тие што го фатиле, требало да го тепаат или полиција.
Abe ostaj taka se vadele muabeti. Kaj so ima chad ima i ogan.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.566
Поени од реакции
85.194
Муслиманите нас не викаат каури - неверници.
Ако јас сум каур-неверник според верувањето според кое е оправдано да вршиш геноцид врз луѓе само затоа што не се муслимани (плус ред други општо прифатени и нормализирани злосторства), тогаш знам дека сум на добар пат.

Kajgana Shop

На врв Bottom