Како завршуваат акцииве? Има воспитни мерки на лице место или одат во полиција?
Мислам дека само ги објавуват јавно па после полицијата решава дали ќе има мерки против нив. Овие не ги тепаат ниту смеат само ги срамат јавно.Како завршуваат акцииве? Има воспитни мерки на лице место или одат во полиција?
а вистина се случаите за напади или се шпекулативно поврзани овие оцрнетитеМислам дека само ги објавуват јавно па после полицијата решава дали ќе има мерки против нив. Овие не ги тепаат ниту смеат само ги срамат јавно.
Па има видеа со докази мислам или родител ќе пријави или некој друг и овие го тестират педофилот. Чим дошол на средба значи вистина еа вистина се случаите за напади или се шпекулативно поврзани овие оцрнетите
Точно е за овај, за жал...не ми е срам да кажам дека е од моето село, Србјани-Кичево. Се прави ,,хаџија,, најголем верник , оди 5 пати во џамија а им се лути на другите турци кои пијат алкохол дека не биле верници
Epa aj kazi ni ti kriminalci sto treba 946 stranici da se pisuvaat mnogu me interesira koj se tievasiot Stekli pee li pee vo pritvor ova ako se kriminalci.. gi velicite so 946 stranici...
И вашите и нивните пеат кога ке ја загубат политичката позадина.vasiot Stekli pee li pee vo pritvor ova ako se kriminalci.. gi velicite so 946 stranici...