- Член од
- 1 февруари 2023
- Мислења
- 19
- Поени од реакции
- 33
Da ja iskolekcioniram tetka tiКолекционер на вагички бил.
Ubavo prashav ne pishuvaj gluposti ako nemash sho da kazhesh
Da ja iskolekcioniram tetka tiКолекционер на вагички бил.
Па убави прашања добиваат убави одговориDa ja iskolekcioniram tetka ti
Ubavo prashav ne pishuvaj gluposti ako nemash sho da kazhesh
A izvini sho e glupo u moeto prashanje ? Koj normalen bi shetal so 5 vagi ako znae deka mu se spremaat da go apsat ? Eve ajde ti si pametniot prosvetli neПа убави прашања добиваат убави одговори
Najveke mi e kjef vaka koga ke padne nekoj inspektor / nacalnik nego 10 kriminalci.. Neka true vo zatvor gnidava komunjarska.. malku mu bese drzavna plata i mokjna funkcija , pa morase rakata vo medot i vlijanie na narkopazarot.. eve sega cistacka neka bide vo idrizovoГоран Ангелов, началник на Секторот за недозволена трговија со дрога, оружје и опасни материи при ОКП
Inace na vakvite treba da im se davaat po 40 godini robija i da vidis dali drug pat nekoj ke rizikuva da gi bushi instituciite od vnatre.
Па не шетал бе друже, дома му ги нашле.A izvini sho e glupo u moeto prashanje ? Koj normalen bi shetal so 5 vagi ako znae deka mu se spremaat da go apsat ? Eve ajde ti si pametniot prosvetli ne
aaa greska sum prochital jas toashПа не шетал бе друже, дома му ги нашле.
Sleduva poopsirna objava za petrit ame@Црноризец Храбар Почитувани, дали имате нешто да изјавите
И блиндираниот мерцедес с350д со непробојни гумиSleduva poopsirna objava za petrit ame
stekli transfer u Bitola.. Ne e u shutkaРаде Трајковски-Штекли оди во затворот во Шутка – одреден му е притвор од 30 дена со уште девет лица - Либертас
Притвор од 30 дена му е одреден на раде трајковски-штекли поради опасност од вегство, можност за повторување на делото и влијание на сведоци. со него, зад решетки одат уште девет лица кои се сомничат дека се дел од неговата група за расфрлање дрога по скопските улици. „Судија на претходна...libertas.mk