Криминалци и криминални групи во МК

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.248
Поени од реакции
7.954

Член од
31 мај 2019
Мислења
334
Поени од реакции
1.065
Горан Ангелов, началник на Секторот за недозволена трговија со дрога, оружје и опасни материи при ОКП

:pos:

Inace na vakvite treba da im se davaat po 40 godini robija i da vidis dali drug pat nekoj ke rizikuva da gi bushi instituciite od vnatre.

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.704
Поени од реакции
4.126
Горан Ангелов, началник на Секторот за недозволена трговија со дрога, оружје и опасни материи при ОКП

:pos:

Inace na vakvite treba da im se davaat po 40 godini robija i da vidis dali drug pat nekoj ke rizikuva da gi bushi instituciite od vnatre.
Во Скопје и Албанските градови низ Македонија не знам кој ја држи дрогата, ама во другите доминантно Македонски градови главната врска со наркоклановите и дилерите ја имаат баш од мвр односни инспекторски полициски службеници. Така да Тошковски да ја среди комплетно работава ќе треба 100+ луѓе да уапси од негови редови, во спротивно вака само ќе ја контролира да нема убиства дивеење

Член од
22 април 2020
Мислења
32
Поени од реакции
112
Ама МВР пуштено на најјако, со политичка воља на ВМРО-ДПМНЕ.

Вака се чисти со криминалот, ама и во мвр, забележително е како со секоја акција, се апсат и службеници за оддавање на информации. Ретко видено порано.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.308
Поени од реакции
15.467
Ама МВР пуштено на најјако, со политичка воља на ВМРО-ДПМНЕ.

Вака се чисти со криминалот, ама и во мвр, забележително е како со секоја акција, се апсат и службеници за оддавање на информации. Ретко видено порано.
Партиски луѓе на ВМРО кажуваат дека калето им дал подршка за гонење на криминалците само ако покажат резултати, и тоа неселективно. Ако се докажи и за некој нивни, нема да има помош , ќе го јади и тој.

Иначе ќе им секни подршката, а тоа знаеме каде води

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.572
Поени од реакции
2.623

обобобо

Член од
1 февруари 2023
Мислења
19