Ja ebi majka mu zatoa mora da go fali
Обратно? Мајка ти го ебе него?Да не е обратно запрашај се
Нема да коментирам на глупостиОбратно? Мајка ти го ебе него?
Разработи ја не само да критикуваш. Отвори тема ајде. Јас кажав нешто вас не ви се допаѓаТемава веќе нема никаков квалитет.Муабетиве се бетер дури и од селски трачеви пред коперација.
Уште кога ќе ве видам со овоа профиливе Аалабала,Буалала,Куроглава...Усвет ми се иде да фатам.
Едно десеттина постови напишав во последниве неколку дена.Разработи ја не само да критикуваш. Отвори тема ајде. Јас кажав нешто вас не ви се допаѓа
Исто и јас кажував дека службите не се до толку во контрола. Кажав и спомнав ликови за кои никој нема мадина да збори и почнаа да пцујат. Нема јас да гинам само.Едно десеттина постови напишав во последниве неколку дена.
Во тие постови имаше материјал за разработка за едно здрави 20 и повеќе страни.
Само проблемот е што на никого не му се чита и анализира подлабоко.Луѓето сакаат ефтини и површни муабети од типот:Баце се е местено.Баце службите контролираат се.Баце се знае кој е главен во државава.
Кур мој со вакви муабети што ќе биде квалитетна темава.
Brate bez navreda ama ti si nekoje epten detiste koje e so najslab kvalitet na temava. Ti ovde eden komentar nemas saglam kazano , celiot tvoj muabet ti se sveduva na “nie”, “vie”. Koj be toa nie, koj se tie vie ?Исто и јас кажував дека службите не се до толку во контрола. Кажав и спомнав ликови за кои никој нема мадина да збори и почнаа да пцујат. Нема јас да гинам само.
Kafanava e napadnata od novi ispileni pilci.Жустро станува во кафанава
Не се праи наивен последните коментари убаво напишав ама не ви се дискутира. Ги делите мафијашите на македонци и албанци. Штекли го величите а суљо не постои. Тргнете од вас.Brate bez navreda ama ti si nekoje epten detiste koje e so najslab kvalitet na temava. Ti ovde eden komentar nemas saglam kazano , celiot tvoj muabet ti se sveduva na “nie”, “vie”. Koj be toa nie, koj se tie vie ?
Koj go veloci Rade be voskar eden ? Ti ako ne znaes da citas toa e tvoj problem, od ko si pojaven na temava zborvis za nie i vie, jas duri si pomisliv deka si ti clen na nekoj od kriminalnite grupi . Kaj sto ne znaes da citas pa ne znaes ni sto pisuvas, site informacii bea deka Rade bil blizok so tie od Baron samo ti pisa deka nesto mnogu im ima zgreseno.Не се праи наивен последните коментари убаво напишав ама не ви се дискутира. Ги делите мафијашите на македонци и албанци. Штекли го величите а суљо не постои. Тргнете од вас.
Постирај уште еднаш кај напиша кој е то Суљо... ,јас нигде не сум прочитал нешто за него,....акции на пошти ,банки...слики со министри...на чија страна е,власт или опозиција,со команданти или со огнената група шо немаат допир со касата на партијата (џандар збира) па формираа чаирска партија,си бил дете на чаир знајш све од Прва Рука.Не се праи наивен последните коментари убаво напишав ама не ви се дискутира. Ги делите мафијашите на македонци и албанци. Штекли го величите а суљо не постои. Тргнете од вас.