Криминалци и криминални групи во МК

Ivan898

they see you, but you don't see them!
Член од
3 јуни 2020
Мислења
417
Поени од реакции
792
Не си од чаир ако не го знаеш суљо цури. Мозокот на барон за мене е лично он.
Не е поента кој од каде е, ако веќе го спомнуваш дај слики или некој факт за него :)

Член од
11 ноември 2023
Мислења
50
Поени од реакции
71
Dalii e ovoj aqif jusufi glavniot?
Сулејман цури. Јусуфи не го знам. Има пехат он?
Автоматски споено мислење:

Не е поента кој од каде е, ако веќе го спомнуваш дај слики или некој факт за него :)
Најди на фејсбук имаш. Ти ништо не даваш кога бараме за штекли слики за нинџа. Зошто само ние да даваме?

Последно уредено:

Ivan898

they see you, but you don't see them!
Член од
3 јуни 2020
Мислења
417
Поени од реакции
792
Сулејман цури. Јусуфи не го знам. Има пехат он?

Најди на фејсбук имаш. Ти ништо не даваш кога бараме за штекли слики за нинџа. Зошто само ние да даваме?
Јас споделувам текстови кои се интересни од интернет или некоја имформација која ќе ја слушнам од луѓе кои се дружат или имаат пријатели кои се дружат со ликови кои се зборуваат за темата.Чим отвараш за некој дискусија и правиш од него карактер “страх и трепет” заврши до крај не го оставај битниот дел во енигма.

Член од
20 јуни 2022
Мислења
44
Поени од реакции
91
Јас споделувам текстови кои се интересни од интернет или некоја имформација која ќе ја слушнам од луѓе кои се дружат или имаат пријатели кои се дружат со ликови кои се зборуваат за темата.Чим отвараш за некој дискусија и правиш од него карактер “страх и трепет” заврши до крај не го оставај битниот дел во енигма.
Ne postoi be toj sulejman curi sakas da se zaebavas?

Член од
11 ноември 2023
Мислења
50
Поени од реакции
71

Хаха така ти одговара босот тресе на секаде и косово и грција

Член од
25 октомври 2023
Мислења
21
Поени од реакции
36
Зоки ги преживеа и вмро и сдсм.Човеков неколку пати наназад имам пишувано дека е многу опасен играч.Го руши мијалков го руши и сјо.Незнам зошто толку го потценувате.
Koj e Zoran Kiceec da go rusi Mijalkov I SJO? Vie znaete na koj kade mu e mestoto ili gledate samo tv? Mijalkov gi kontrolira krimi grupite so pari na cel balkan, a vie mi zborite za nekoj si Zoran koj preku Urko go zapozna Mijkov. E zatoa sme nezdrav narod. Mijalkov ima milijardi, milijardi, vie mi zborite za sankurinja.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.621
Поени од реакции
2.704
Не си од чаир ако не го знаеш суљо цури. Мозокот на барон за мене е лично он.
ако си бил комшија со шефот на Барон кој бил нај нај...а пишуваат дека штекли и Х...билe со нив тогаш ти ги имаш инфор од прва рака тогаш ке споделиш повеке инфор кој стои зад шиша,ханиоти,ист гејт и пластичарска и нешто екстра шо не сме знаеле?

Член од
11 ноември 2023
Мислења
50
Поени од реакции
71
ако си бил комшија со шефот на Барон кој бил нај нај...а пишуваат дека штекли и Х...билe со нив тогаш ти ги имаш инфор од прва рака тогаш ке споделиш повеке инфор кој стои зад шиша,ханиоти,ист гејт и пластичарска и нешто екстра шо не сме знаеле?
Нема све јас да кажувам

Член од
22 јуни 2019
Мислења
245
Поени од реакции
866
Ja ebi majka mu zatoa mora da go fali

Kajgana Shop

На врв Bottom