Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.733
- Поени од реакции
- 22.894
Машала, акаунт направи само за ова?Od koga e ova? I mene me interesira
Машала, акаунт направи само за ова?Od koga e ova? I mene me interesira
Pa iskreno pred toa samo citav sega sakam i da se uklucam vo komunikacijaМашала, акаунт направи само за ова?
Ostaj sho ke se uklucvasPa iskreno pred toa samo citav sega sakam i da se uklucam vo komunikacija
Кој се овие ликовиDajte nesto novo za Mende od Prilep so padnal so 20 kila vo Avstrija, ima nekoj plus informacii?
Се враќаме 2015 .... Базинга.Гани Туша уапсен!
За убиството на Камер Идризи мислам дека се уапсени Гани Туша и Блерим Даци ликовите ги спомнаа пред скоро време на темата, туку многу касни акцијава им се спремаа од кога се случи убиството на Јонуз Идризи инаку овие што се во бегство на Косово под заштита на Агим Красничи познатите Ариф Кока и Бедри Бериша ќе си почекаат за нивно апсење изгледа, за Аќиф Јусуфи и Бурим Сулејмани се уште немаат докази најверојатно, а возилото со кое се извршени делата иако го имало на камери го држат во тајност досега.
Берберот само таа фризура знае да им ја шиша ..
Овие уште во пубертет се немаат брада..
Aiii be drugar kakov komentar si pisal !
По физиономиите може да се претпостави дека се капацитети, тој лево е врвен математичар, во средина е хирург а десно е програмер прави многу пари од фриленсСе зборува дека Фатлум Беланоца ја предал локацијата на починатиот Блерим Даци, исто се вели дека го наместил и Гани Туша.
Слика од ликовиве:
Прегледај го приврзокот 387164
Го нема ни на вебсајтот на мвр во ставката за исчезнати, а исчезнат е со месеци што е многу чудноКако е можно 5 месеци да поминат откако е киднапиран Самоил Костадиновски а никој да нема никаква информација. Ај од Мвр што “ништо не знаат” и молчат, ама и никаков маалски муабет нема што е со дечкото. Двајцата киднапери во притвор со месеци, збор не говорат…
Па уште и обид за убиство врз неговиот татко пред некоја недела, и повторно не го наоѓаат сторителот иако имаат многу докази.
Многу ми е чудно како е можно никој ништо да не знае за Самоил?