Криминалци и криминални групи во МК

Член од
17 август 2011
Мислења
10.382
Поени од реакции
18.525
Ќе искочи дека Тот извршил самоубиство. Со главата и телото повеќе пати се залетал во нечии тупаници, колена и нозе.
Seriozno mislite deka nekoj kje zataska ubistvo na rakometar, stranski drzavjanin vo sred disko:? Deckovo ili se predoziral ili go stegnalo srce.

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.119
Поени од реакции
9.522
Seriozno mislite deka nekoj kje zataska ubistvo na rakometar, stranski drzavjanin vo sred disko:? Deckovo ili se predoziral ili go stegnalo srce.
Не би ме изненадило да пробаат да заташкаат ако извршителот е “нечие“ дете.

За сега и јас се надевам дека го стрефила срчка но ќе почекам што ќе кажат од Хрватска амбасада. Нашиве кога ќе кажат дека небото е плаво јас прво искачам надвор да проверам.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.382
Поени од реакции
18.525
Не би ме изненадило да пробаат да заташкаат ако извршителот е “нечие“ дете.

За сега и јас се надевам дека го стрефила срчка но ќе почекам што ќе кажат од Хрватска амбасада. Нашиве кога ќе кажат дека небото е плаво јас прво искачам надвор да проверам.
Duri i da e sinot na zaev vakov high profile case ne mozhe da se zataska. Imalo 500 lugje vo diskoto, plus lekari, plus stranskiot faktor. Ne se sekirajte za ovoj slucaj, ima dosta drugi koj baraat vnimanie i kje bidat zataskani.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.247
Поени од реакции
46.607
Не ти се заташкува ова не си правете филмови, телото ќе биде пренесено и во Хрватска, така да ако има траги на насилство нема шанси тоа да помине незабележано. Не би шпекулирал сеа што како ама за заташкување ваков случај практично е и невозможно, да беше човек од Македонија да, вака со хрват нема шанса, ако е убиен, ќе се дознае многу лесно, ако не преку нашиве институции, преку нивните сигурно. Сеа ако овде има луди да се праат на тошо и да заташкуваат нешто што е невозможно да се сокрие, good for them.

Член од
12 септември 2016
Мислења
106
Поени од реакции
502
Ма да ова е Македонија, нај неспособни новинари, медиуми, цел живот рекла казала.Прво претепан и му откажало срцето, па избришани снимките од камерите за на крај да се даде изјава од МВР дека нема траги од насилство..Кога веќе се шпекулира дека се избришани снимките, би можеле овие од мвр бар да го демантираат "тој дел".Изјавиве од Мвр се на ниво од 3 годишно дете кое тек почнало да зборува, сакам кажам не знам речам..На толкав клуб и плус странски државјанин нема шанси да се сокрие вистината, дали природна или насилна смрт за бргу ќе се дознае..Нека почива во мир:(

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.247
Поени од реакции
46.607
Ма да ова е Македонија, нај неспособни новинари, медиуми, цел живот рекла казала.Прво претепан и му откажало срцето, па избришани снимките од камерите за на крај да се даде изјава од МВР дека нема траги од насилство..Кога веќе се шпекулира дека се избришани снимките, би можеле овие од мвр бар да го демантираат "тој дел".Изјавиве од Мвр се на ниво од 3 годишно дете кое тек почнало да зборува, сакам кажам не знам речам..На толкав клуб и плус странски државјанин нема шанси да се сокрие вистината, дали природна или насилна смрт за бргу ќе се дознае..Нека почива во мир:(
Mислам дека први хрватите излегоа со инфо дека се бришени снимки што е многу чудно, обично вакво инфо прво ние пренесуваме или па некој од порталиве можда пренел па овие да се повикале на нив.
Како и да е во право си, ко и за многу други работи во земјава, така и за ова сме смешни и аматери, расипан телефон информации излагаат цело време, последно што разбрав е дека некоја од келнеркиве го нашла надвор како лежел на трева, секако и ова со резерва се зима.

Може бе некој да го истепал и да е некоја моќна фигура или е поврзан со такви, па да пробале да заташкаат а притоа да не се свесни дека станува збор за странски државјанин, и тоа може да е опција која сега може и да ги преебе. Само вака ми има смисла обид за заташкување од наша страна све до моментот кога се дознава дека станува збор за странец, тука веќе секаков обид за заташкување паѓа во вода.

Член од
8 јануари 2022
Мислења
87
Поени од реакции
245
Од ,,другата страна на реката"?
Ќе си испиташ и ќе си знаеш,ќе ги прашаш сите чимители на политичкиот живот во државава, инаку опозоционен лидер и еден омилен лик на двете најголеми партии имаа средба во таа дискотека, а сопственик е тој лик и некои други ликови од друга партија,поситетели разни ,снабдувачи од друга партија и така.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
Ако никој не го тепал, него од нешто друго му е, тогаш зашто се бришени надзорните.

Инаку, го познавав дечкото беше гик, што би рекле. ОКеј дечко, не е дигнат курчач или нешто такво.
Сега, факт оф лајф - не го знаев толку добро за да знам што праи навечер и кај искача. Не ми личеше како некој кој влегува у тепачки онака од курташак. Но, тие кои го знаат боље, тие знаат.

Нека почива во мир.

Kajgana Shop

На врв Bottom