Seriozno mislite deka nekoj kje zataska ubistvo na rakometar, stranski drzavjanin vo sred disko:? Deckovo ili se predoziral ili go stegnalo srce.Ќе искочи дека Тот извршил самоубиство. Со главата и телото повеќе пати се залетал во нечии тупаници, колена и нозе.
Не би ме изненадило да пробаат да заташкаат ако извршителот е “нечие“ дете.Seriozno mislite deka nekoj kje zataska ubistvo na rakometar, stranski drzavjanin vo sred disko:? Deckovo ili se predoziral ili go stegnalo srce.
Duri i da e sinot na zaev vakov high profile case ne mozhe da se zataska. Imalo 500 lugje vo diskoto, plus lekari, plus stranskiot faktor. Ne se sekirajte za ovoj slucaj, ima dosta drugi koj baraat vnimanie i kje bidat zataskani.Не би ме изненадило да пробаат да заташкаат ако извршителот е “нечие“ дете.
За сега и јас се надевам дека го стрефила срчка но ќе почекам што ќе кажат од Хрватска амбасада. Нашиве кога ќе кажат дека небото е плаво јас прво искачам надвор да проверам.
Академци и мирољупци.Какви луѓе одат во таа дискотека?
Од ,,другата страна на реката"?Академци и мирољупци.
ПостдипломциКакви луѓе одат во таа дискотека?
Mислам дека први хрватите излегоа со инфо дека се бришени снимки што е многу чудно, обично вакво инфо прво ние пренесуваме или па некој од порталиве можда пренел па овие да се повикале на нив.Ма да ова е Македонија, нај неспособни новинари, медиуми, цел живот рекла казала.Прво претепан и му откажало срцето, па избришани снимките од камерите за на крај да се даде изјава од МВР дека нема траги од насилство..Кога веќе се шпекулира дека се избришани снимките, би можеле овие од мвр бар да го демантираат "тој дел".Изјавиве од Мвр се на ниво од 3 годишно дете кое тек почнало да зборува, сакам кажам не знам речам..На толкав клуб и плус странски државјанин нема шанси да се сокрие вистината, дали природна или насилна смрт за бргу ќе се дознае..Нека почива во мир![]()
Ќе си испиташ и ќе си знаеш,ќе ги прашаш сите чимители на политичкиот живот во државава, инаку опозоционен лидер и еден омилен лик на двете најголеми партии имаа средба во таа дискотека, а сопственик е тој лик и некои други ликови од друга партија,поситетели разни ,снабдувачи од друга партија и така.Од ,,другата страна на реката"?