Криминалци и криминални групи во МК

Член од
17 август 2021
Мислења
35
Поени од реакции
57
Зарем мислеш дека ние ова што го знаеме полицијата не го знае?
затоа напишав : тука надополнуваат инфо, пример ; можда од одредена ситуација тие ќе знаат за две имиња а тука ќе се спомне и трето и така... впрочем јас така разбрав за овој форум и тема, спомнат сум некаде по коментарите пред извесно време па ме упатија како се користи... позз дечки

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk

Член од
25 септември 2016
Мислења
827
Поени од реакции
1.031
хахахахахаха ОК ти шо си приправник или ново печено полицајче? в уста да ги ебам ја и нив и методите нивни

Ни едното ни другото, тоа што сум бил е доволно да знаам како функционираат нештата. Половина од тоа што се пишува тука е нечива болна ретардирана имагинација, а другата половина е веќе чуена и заведена приказна, така да пред да се објави нешто тука тоа е веќе запишано.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Еве јас ќе ти кажам: можеш само да му се фатиш.

Сликите и текстовите тука се на татко ти или како?
Сакам да ти кажам дека ова е јавен форум до кој секој од нас има пристап. Дали од истиот ќе ставиш некаде линк од дискусија на членови може само да е прашање на етичност не на некоја прекршочна одговорност.

Не е ова стручен труд, учебник си напишал па интелектуална сопственост ти украл овај со инстаграмот. Синкир ти ја патентира темава па некој нешто ти кради.

Или од утре затворете ја темата и не пишете гачки кој слушнал и што разбрал како некои стрини или еве ти не постирај ништо ако толку ти пречи некој да ти "ги превзема текстовите".

Како и да е, можеш само да му се фатиш. Прашање дали и толку.
Има една работа што се вика интернет култура, а има и една друга мала работа што прави разлика меѓу крадење и превземање. Крадени се не само текстови и слики објавени од мене, туку од повеќе членови, затоа и од сите побарав мислење. Иначе на форумов санкциите не одат како на Инстаграм и Фејсбук со рипортирање, туку одма штом прочита модератор, така да навредиве ти се лош начин на изразување мислење. П.С. Ако ти е втор профил ова другар и начин да се изразиш директно, тоа па ептен ги крши правилата на Кајгана Форум.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.159
Поени од реакции
11.865
Има една работа што се вика интернет култура, а има и една друга мала работа што прави разлика меѓу крадење и превземање. Крадени се не само текстови и слики објавени од мене, туку од повеќе членови, затоа и од сите побарав мислење. Иначе на форумов санкциите не одат како на Инстаграм и Фејсбук со рипортирање, туку одма штом прочита модератор, така да навредиве ти се лош начин на изразување мислење. П.С. Ако ти е втор профил ова другар и начин да се изразиш директно, тоа па ептен ги крши правилата на Кајгана Форум.
Мирна Леси. Мн си нежна во вака жустра тема.

Член од
22 јуни 2019
Мислења
245
Поени од реакции
866
затоа напишав : тука надополнуваат инфо, пример ; можда од одредена ситуација тие ќе знаат за две имиња а тука ќе се спомне и трето и така... впрочем јас така разбрав за овој форум и тема, спомнат сум некаде по коментарите пред извесно време па ме упатија како се користи... позз дечки

Пак ке ти кажам нема нешто што незнаат а ние што го знаеме.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
847299F7-63B0-4DB7-ADFC-F01036E3A971.jpeg
Еве нешто во врска со Репки Арслани од Батинци, неговото апсење сигурно е наредба од висок круг, мора да е нешто лично, со некој голем од власта изминатиов период, чим дошло до апсење. Сите знаат дека Репки е еден од најблиските и најбитните на Шеваљ и Оки, а и оваа медиумска галама не е случајна.

Казаки

Атаманот - Army of Christ
Член од
2 септември 2011
Мислења
1.526
Поени од реакции
1.969
Прегледај го приврзокот 308910
Еве нешто во врска со Репки Арслани од Батинци, неговото апсење сигурно е наредба од висок круг, мора да е нешто лично, со некој голем од власта изминатиов период, чим дошло до апсење. Сите знаат дека Репки е еден од најблиските и најбитните на Шеваљ и Оки, а и оваа медиумска галама не е случајна.
Не е уапсен Репки Арслани... Некојси Зулќуфли Нуредини е уапсен такозвани Мали Репки!

Член од
5 февруари 2019
Мислења
68
Поени од реакции
160

Druze stvarno li mislis deka nesto sto stignalo tuka da se pise vekje policijata ne go znae pokraj tolkava naezda na shpiunchinja vo drzavava pa gledas do koe deredze stigna “najgolemite kriminalci” se najgolemi dudlaci a so ostanuva za piramidata nadolno, neka ne te buni neprevzemanjeto nisto okolu toa sto go znaat i nesposobnosta.. :)

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Не е уапсен Репки Арслани... Некојси Зулќуфли Нуредини е уапсен такозвани Мали Репки!

Ете моја грешка, Репки од Батинци и одма ми се надоврза единствената опција со тоа име од таму, у принцип и немав време да прочитам вести деновиве. Прекаров Малиот сигурно е за да ги разликуваат двајцата Репки од Батинци (y)

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Кои роднини на Љубе може да загинале кога сите 14 загинати се Албанци.
Од вакви ликови после коа спомнеш пирин и егеј излегуваш луд и смешен, натрескале глупости па и спомнале во вакви срања пирин и егеј биле свети.

Член од
12 мај 2021
Мислења
110
Поени од реакции
225
Зулкуфли Нуредини пред апсењето имал план да избега во Германија.Барал од познаници да му се изнајми стан во Германија, но очигледно дека не му ја завршиле таа работа.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom