- Член од
- 24 мај 2014
- Мислења
- 5.305
- Поени од реакции
- 5.911
Тука Кичеец со некој зборува за пријателството со Џељо Ајети, кратко е, не е некој разговор што се развива до детали, али ете ексклузивно звучи озвученава снимка
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![youtu.be](https://i.ytimg.com/vi/VJETfXus0_Y/hqdefault.jpg?sqp=-oaymwEmCOADEOgC8quKqQMa8AEB-AH-CYAC0AWKAgwIABABGGIgZShVMA8=&rs=AOn4CLBLZi4Xx0Ph8M6s5dARO_hamRLAoA)
Уште побитно е каде завршија золјите/ракетните фрлачи што беа во магацинот кај езерото.Сител: Украдено оружје од зградата на Еурокомпозит
една работа е колкава е штетата, друга во чии раце ќе дојдат зољите и за што ќе се употребат...
нешто потсеќа на Гошинци ... пу..пу.Уште побитно е каде завршија золјите/ракетните фрлачи што беа во магацинот кај езерото.
Мене ме потсеќа на многу милиони брз кеш, без траг.нешто потсеќа на Гошинци ... пу..пу.
Veze nema muabeto nego kradat vrabotenite so rabotele i rabotat tamu so meseci plati mu nemat isplatenoнешто потсеќа на Гошинци ... пу..пу.
dali znae nekoj nesto za pukanjeto na 20ti mart vo cair raneto bilo lice
Во тоа пукање, беше вмешан еден лик од Серово, после едниот го одведоа во станица, и го испрашуваа инспектори, од каде бил пиштолот и така, и само имиња дал, па после имаше и претрес, па кај едниот пронајдоа и оружје.
Ранетиот за време на полицискиот час во март во Чаир е Е. И. уапсен пред неколку дена за разбојништво.neznam jas naslusnav deka vo pukanjeto vo cair kade sto bilo raneto lice so dva kursumi on gi prijavil dvajcata brakja kurtovikj pomladite posle toa bile i dvaicata vo policiska stanica no megju toa deneska vo drzavata sve e so vrski bile pusteni kao navodno nemale dokazi za niv
Автоматски споено мислење:
za ovie dvajca stanuva zbor
Автоматски споено мислење:
za ovie dvajca stanuva zbor
Duri ne jadi nekoj 10ka so kromid nema da mu dojdi pametot sekoj den e ova samiot sistem vo drzavata ja praj takva situacijata 95%posto od mladite igrat komar i pola od niv se zaglaveni po lihvari za pari so nemozat da gi vratat bi trebalo drzavata da se zaprasa za idninata na mladite aj nie so pominavme kafani kafici pienje tepanje pominavme ama denesnata mladina neznaj da se nasmejОд улица го киднапирале и физички го нападнале поради нeплатен долг
ЦРНА ХРОНИКА06.10.2021 / 19:56
![]()
Од улица го киднапирале и физички го нападнале поради нeплатен долг - Република
На 05.10.2021 во 20.00 часот во Полициската станица Чаир, Р.С.(44) од скопско, пријавил дека околу 13.45 часот на ул.„Кемал Сејфула”...republika.mk
Го научија киднапирањето ко да е шала, како не им значи на просечни ликови што на суд тоа десеткратно ја влошува пресудата, се чудам![]()
Прво државата треба да реагира за овие новиве mc cash tigo migo тие се најголеми лихвари.Луге за 5000 денари плаќаат ненормални камати за 1 ден закаснувањеDuri ne jadi nekoj 10ka so kromid nema da mu dojdi pametot sekoj den e ova samiot sistem vo drzavata ja praj takva situacijata 95%posto od mladite igrat komar i pola od niv se zaglaveni po lihvari za pari so nemozat da gi vratat bi trebalo drzavata da se zaprasa za idninata na mladite aj nie so pominavme kafani kafici pienje tepanje pominavme ama denesnata mladina neznaj da se nasmej
Зошто ?Прво државата треба да реагира за овие новиве mc cash tigo migo тие се најголеми лихвари.Луге за 5000 денари плаќаат ненормални камати за 1 ден закаснување
Гарант да те праша некоја дали си добра како личност ќе кажеш да.Зошто ?
Ги фати некој за врат со сила, сакаат да играат комар и да земат брз кредит за 15 минути, епа си има цена тоа.
Кој нема во глата има во ќесето, јас да сум тридупло повеќе ќе му наплаќам, дури има овци има и волна.
ko taka i za droga zs se zabranuva prodazba? Te fati nekoj za gusha da se drogiras?Зошто ?
Ги фати некој за врат со сила, сакаат да играат комар и да земат брз кредит за 15 минути, епа си има цена тоа.
Кој нема во глата има во ќесето, јас да сум тридупло повеќе ќе му наплаќам, дури има овци има и волна.