Криминалци и криминални групи во МК

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.728
Поени од реакции
22.878
Убава емисија, треба да се погледне. За ицидентите во Собранието од 27ми април. Се спомнуваат многумина кои веќе беа спомнати на темата. Познати криминалци во редовите на оние кои беа маскирани со фантомки, ама и полицајци меѓу нив. Реконструкција на настаните, како се случија инцидентите, досега необјавени информации и снимки. За мене едно име беше посебно изненадувачки. :)

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Убава емисија, треба да се погледне. За ицидентите во Собранието од 27ми април. Се спомнуваат многумина кои веќе беа спомнати на темата. Познати криминалци во редовите на оние кои беа маскирани со фантомки, ама и полицајци меѓу нив. Реконструкција на настаните, како се случија инцидентите, досега необјавени информации и снимки. За мене едно име беше посебно изненадувачки. :)

Koe?

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.728
Поени од реакции
22.878
Александар Василевски Нинџа.
Прв пат слушнав од КОД дека и тој бил во Собранието таа вечер. А и во последно време некако слабо се зборуваше за него, барем по медиумите.

Член од
26 октомври 2016
Мислења
28
Поени од реакции
9
Дајте некои подетелани информации за Кавадарци. Благодарам однапред.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Александар Василевски Нинџа.
Прв пат слушнав од КОД дека и тој бил во Собранието таа вечер. А и во последно време не како слабо се зборуваше за него, барем по медиумите.
Сега ја изгледав цела емсија многу професинално изработена.Секој треба да ја погледне а најмногу оние кои изманипулирани влегоа во собранието мислејќи дека со тоа ја бранат од Македонија од некого.

Zoran MKD

Мијак на квадрат.
Член од
11 септември 2010
Мислења
2.021
Поени од реакции
1.018
Epten ne profesionalno , nekoj debil raskazhal se shto treba i ne treba !
Kolku luge kade od koja edinica ,
Abe sjajno d a sme drzhava ke odogovara nekoj za veleprredavstvo!
Sto mora sekoja susa da znae deka parlament branat 90 luge od koj 1:cuc::cuc::cuc:2 EBR,,,

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Epten ne profesionalno , nekoj debil raskazhal se shto treba i ne treba !
Kolku luge kade od koja edinica ,
Abe sjajno d a sme drzhava ke odogovara nekoj za veleprredavstvo!
Sto mora sekoja susa da znae deka parlament branat 90 luge od koj 1:cuc::cuc::cuc:2 EBR,,,
Можеби затоа што не треба да се 90 луѓе туку повеќе. Само ги кажале пропустите, никакви тајни не се откриени.

Zoran MKD

Мијак на квадрат.
Член од
11 септември 2010
Мислења
2.021
Поени од реакции
1.018
AHA
koj znae shto e sistem sega se mu e jasno.
Za mene ne e vo e\red se da s e drobi na TV !
mozeshe d a bide i konatatacija deka ne e dovolno.
I vo Kumanovskite nastani vo emisijat s eimashe apla kazhano kade kolku luge vlegle !
A toa e po mene kruzijalno.

Член од
18 септември 2014
Мислења
4
Поени од реакции
2
Нова влада, нови шеми, нови ликој.. Премногу криминални групи ке бидат неутрализирани со промената во државата..:duel:

Ги очекуваме новите :pusigo:

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
11800513_927691053920687_6666017599666269999_n.jpg
Нешто повеке за Мартин Гроздановски ?
Се што знаеме е премногу општо и малку, телохранител на синот на Трифун Костовски, поранешен кик боксер, тркала црн Мустанг низ скопските улици и еден тон муабети дека има врска и со криминалните води.[DOUBLEPOST=1495926290][/DOUBLEPOST]Првенствено го помешав со Марјан Стојменов Русин од Струмица, тој беше син на некој поранешен полициски началник, главен за Струмица на некоја од поголемиве агенции за обезбедување во МК и запамтен по два поголеми настани во Струмица, тепањето на Пинда во неговиот дом и тепачката во која Марјан и негова екипа се тепале против Ален Зекиров, Дени Мешев (син на пратеник ако добро се сеќавам) и нивна екипа, беше голем инцидент и за ова пишуваше дури и Божиновски.
Пишете некоја информација повеке и за Русин.

Еве видео снимка од кик бокс меч на Марјан, не е дел од темава ова но чисто како фигура кој е. https://www.youtube.com/watch?v=IHoVSoZ6_4A

Марјан бил и дел од првата генерација воени пилоти од Македонија. http://strumicadenes.mk/marjan-stojmenov-edistveniot-strumicane-na-obukata-za-piloti-za-potrebite-na-mvr/

Последно уредено:
Член од
10 јуни 2016
Мислења
134
Поени од реакции
72
Прегледај го приврзокот 171878
Нешто повеке за Мартин Гроздановски ?
Се што знаеме е премногу општо и малку, телохранител на синот на Трифун Костовски, поранешен кик боксер, тркала црн Мустанг низ скопските улици и еден тон муабети дека има врска и со криминалните води.[DOUBLEPOST=1495926290][/DOUBLEPOST]Првенствено го помешав со Марјан Стојменов Русин од Струмица, тој беше син на некој поранешен полициски началник, главен за Струмица на некоја од поголемиве агенции за обезбедување во МК и запамтен по два поголеми настани во Струмица, тепањето на Пинда во неговиот дом и тепачката во која Марјан и негова екипа се тепале против Ален Зекиров, Дени Мешев (син на пратеник ако добро се сеќавам) и нивна екипа, беше голем инцидент и за ова пишуваше дури и Божиновски.
Пишете некоја информација повеке и за Русин.

Еве видео снимка од кик бокс меч на Марјан, не е дел од темава ова но чисто како фигура кој е. https://www.youtube.com/watch?v=IHoVSoZ6_4A

Марјан бил и дел од првата генерација воени пилоти од Македонија. http://strumicadenes.mk/marjan-stojmenov-edistveniot-strumicane-na-obukata-za-piloti-za-potrebite-na-mvr/
Најверојатно се има боцнато со некое стероидче за да ја добие таа бесна фаца :vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom