- Член од
- 8 октомври 2015
- Мислења
- 937
- Поени од реакции
- 3.037
Нејќам да спомнувам имиња ,распрашај некој од бт ке ти кажатКој е тој?
Нејќам да спомнувам имиња ,распрашај некој од бт ке ти кажатКој е тој?
Мујо бил просечен да неречам мал во споредба со големи мажи највеке 180 а Драги Рамбо се гледа дека има 190 со сигурност, за тепачки на улица големината игра голема улога макар што паметен и професионален кримос нема време за такви животински работи, Иначе позната шема од старата добра школа... Бмв 750и во позадина, кратки јакни, кратки коси и зезнати погледи.Па колку е висок бре Рамбо, ако Мујо бил 2 метра?![]()
За Неготино на долго и на широко има наназад низ темава, иначе наводно после Ѓаволот, Цандо е главен.екипо , да ве прашам за моменталната состојба во неготино ? кој го држи и слично
Мислам дека на тие објави на крајот ги има и од Божиновски текстовите како линк оставени таму се до детал имаше за овие двајца и тогашната шема, а за нови работи што и како ништо до сега не ми долетало.прочитав за тоа , ме интересира други вака ликови ако има нешто информации
Кој ке стигне, секој по малку, секој својот дел. Во споредба со минатото многу опаднат на криминално ниво.А Велес? Кој го држи
Има и од стандардниве криминали уште по нешто се тркала не е без ич, ама главни се овие службено искористувачкиве и политичкиве точно, интересно е колку сите три се поврзани меѓу себе.Во Велес освен политички криминал нема поинаков, но не знам кој е поопасен
A со шо најмногу се бават моментално дрога,рекет или нешто друго.И дали во Велес почнуваат да преовладуваат албанските криминалци од околните села?Кој ке стигне, секој по малку, секој својот дел. Во споредба со минатото многу опаднат на криминално ниво.
не лупај глупости Драги рамбо е институција за мачето од алфите шо беше келнер во милениум и незнам каде и другите како него шо се клаени на таква позиција. Тие си ги продадоја сите другари ги пикнаја во затвор за шо за да бидат алфи и да малтретират деца низ бт по 15 години, Епа ова е драги ако му чини драги сеуште е институција за овие голтари.Аирлија да е. Голема рипка.
Не сум во тек со случката ама како што мириса градот полека се чисти..
На мета се барабите од БАИР, затоа и во последно ги нема некако низ град...
Ќе видимеБИЧЕ РАТА ...
На ташаклиите им треба грб а на господава им требаат ташаклии за валканите работи, тука се наоѓаат.[DOUBLEPOST=1490288101][/DOUBLEPOST]Не дека се искоренети далеку од тоа,тие меѓу себе се требат и по природен пат ги снемува, туку мене ми е чудна релацијата помеѓу овие криминалци со ташаци со другиве економски и политички криминалци
Од се по нешто но ослабнато, хероин и марихуана што највеке се користи растураат деца зборувам за низ градот кон запад скоро и никој више да не работи наводно точно се знае кокаинот кој го носи во градот ама малку го користат и тоа е затворен мал круг и полициска врска најверојатно, лихва и рекет е одамна опадната приказна, највеке крадење и трава од криминал се работи срамота за некогашната слава, интересно е што некогашните фаци се иселија од мк голем дел од нив, а од албанските влијанија едино Буши Болетус е нешто во тој план ама е друга политика е он пимп и проституција во главно а и кај нив врската е по национална линија кон и е директ кон Арачиново, Чаир, Гостивар, Тетово.A со шо најмногу се бават моментално дрога,рекет или нешто друго.И дали во Велес почнуваат да преовладуваат албанските криминалци од околните села?