- Член од
- 24 мај 2014
- Мислења
- 5.305
- Поени од реакции
- 5.911
За Денковски сум слушнал информации од прва рака од луѓе што лично го познаваат дека е со Велешко потекло и дека одамна игра голема улога во подземјето и државните служби за што точно е убиството најверојатно никогаш точно нема да дознаеме, Божиновски новинарот опиша дека наводно со сигурност се работи за долг кој настанал поради "падната" голема заедничка пратка, исто така информација од тесни извори до Тони што стигнала до мене е дека он е човек на Т. Костовски за темните работи.Тони Денковски нити зел пари од ркулот нити имал потреба да земе, него си имале мака и нерасчистени сметки за територија во Германија, и се се решавало додека не се замешало семејството, кога се замешало семејството тигаш никој не размислува против што би се борел па така и тоа на Тони Денковски, инаку точно е се тоа сопственик на каменолом,кабелска телевизија аква луксор фабрика за плочки и ред други бизниси а патем и пола територија во Франкфурт .... мало градче ситна ствар[DOUBLEPOST=1500635167][/DOUBLEPOST]
Професионалци од групата на Аркан наводно се лугето кој го убиваат Тушевски, ако добро ме држи меморија го викале Вук, истиот хо има извршено и убиството во скопјанка а на негово место го презема делото Трајче -сељанчето а за тоа доби кеш и така ја отвори кафаната Лисабон, Додека Орце Коруновски е убиен во Бугарија од страна на Митко Бугаринот и неговите луге,поради незавршени долгови, додека подоцна и Митко-Бугарин е обесен во хотел наводно е самоубиен... приказни за странци[DOUBLEPOST=1500635726][/DOUBLEPOST]
Абе ај за овие сите респект од почеток граделе кариера, али Ален бе.... Продолжена рака на Урко да не беше он уште ке седеше по студентскине домови и ке идеше по тие забави каде карта беше 30ден и на крај му сврте грб и на Урко абеее Џупска работа[DOUBLEPOST=1500637684][/DOUBLEPOST]
Ова не е ламбурџинито на Кољо-Американец?
Убиствово на Тушевски дефинитивно е профи сите анализи потврдиле уште на прв поглед, пукање директно во глава, таргетирање жртва од далечина, автоматско оружје, прецизни погодоци и ред други професионализми што не признаваат простор за грешка.
Додека објаснувањето за смртта на осомничениот за убиството на Коруновски, сум заборавил дека Митко Бугаринот му е име е пресмешна
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Ламбото на видеото е на Чонгур а претходно на кого било појма неам макар што и Кољо вртел добра колекција на аути тоа одамна е познато.