Криминалци и криминални групи во МК

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Kurac e vo sekoja, sekoj klovn go vrabotija vo administracija, sekoja karikatura stana policaec a i drzava veke nemame za da se merime so ostali, tipicen ednodimenzionalen crtan film sme ali ae da ne obrazlozuvam da ne odam off-topic
Ок друже тоа е факт, каква држава таква и мафија, само поентата не ми беше таа, јас ликов го сфатив дека сака да каже само кај нас мафијата е заштитена од полицијата, а јас ти гарантирам дека во секоја држава на светов е така.
Што мислиш дека у Малме Арапите се толку силни и владеат со градот и дека државата не им може ништо?
Ако сака ќе ги реши за 24 часа, ама нормално дека работат за нив, го заболе таму некој началник, министер или некоја голема риба во некоја институција за обичниот народ, како што е и тука, нормално има голема разлика но концептот е ист.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.302
Поени од реакции
5.894
Прегледај го приврзокот 250659 Орце Коруновски и Харун Хаџибулиќ
Ајде да видиме за колку саати ќе ја видиме сликава на инстаграм профилов со наш текст дечки :D
IMG_20200511_012100.png
Да не се сфатиме погрешно (на кој и да е профилот) не е фер спрема сите нас да се објавуваат дословно истите слики и текстови од овде а да не се напише извор од каде се превземени/копирани. Овде на темава јас и повеќето кога копираме текст го постираме и линкот од каде што е копиран насловот/текстот. Во контекст на инста профилот puls.podzemlja каде исто така имаше копирање на слики и "најверојатно" текстови од овде, преведени на српски, колку ми е паметно тоа што тогаш кога стана збор на темава на назад за ова, пишав дека ми е мило што помагаме со информации, веќе не сум сигурен, пошто луѓето денес ретко имаат респект и ценат колективен труд.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Ајде да видиме за колку саати ќе ја видиме сликава на инстаграм профилов со наш текст дечки :D
Прегледај го приврзокот 250723
Да не се сфатиме погрешно (на кој и да е профилот) не е фер спрема сите нас да се објавуваат дословно истите слики и текстови од овде а да не се напише извор од каде се превземени/копирани. Овде на темава јас и повеќето кога копираме текст го постираме и линкот од каде што е копиран насловот/текстот. Во контекст на инста профилот puls.podzemlja каде исто така имаше копирање на слики и "најверојатно" текстови од овде, преведени на српски, колку ми е паметно тоа што тогаш кога стана збор на темава на назад за ова, пишав дека ми е мило што помагаме со информации, веќе не сум сигурен, пошто луѓето денес ретко имаат респект и ценат колективен труд.
Каков респект ова гарант го прават некој напалени дечишта, баш сега видов, секој текст им е украден од овде.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.302
Поени од реакции
5.894
Каков респект ова гарант го прават некој напалени дечишта, баш сега видов, секој текст им е украден од овде.
Според некои зборови на штипски дијалект, што се чита на текстови што не се копирани од овде, многу веројатно истиот човек да ги има и двата профила (овдешен член), небитно, убаво и ако допрел до тоа да заработува по нешто од ова, али основна елементарна култура е основна елементарна култура.

Член од
2 декември 2019
Мислења
113
Поени од реакции
142
Прегледај го приврзокот 250723
puls.podzemlja имаат многу јаки врски секаде на балканов особено со црногорските кланови,кавачки и барски клан.Од Македонија се блиски највеќе со Тоте.Не се некоја заебанција ги пратам од почетокот.Админот е близок со синот на Ромео Живиќ,затоа и објави некои приказни за него..Ако крадеше текстови и слики немаше да стаса до 18-20 илјади следачи..Близок е со групата на Брано Мичунович се гледа по коментарите..

A

Al.pacino

Гостин
Abe znaete li sto zborite vi se smee svetot.
Toj puls podz go vodi falanga tuka sto bese potpisan, mali papak isto kako ovoj crnorizec sto nemaat den kriminal a golema zelba, eden kriminalec u zivotot licno ne poznavaat, virutelni krim sto cel den fb i instagram gledaat i mastaat. Najgolemi sorabtonici na murija sto pisuvaat sto treba i sto ne treba so ime i prezime luge, im lepat dela sto se nevistina golem del.
Kakov micunovic kako kurac poznaval, gi zapoznal preku lajkovi stiskanje a tie izdisani na stara slava rakijasi nemaat so da praat pa raskazuvaat kako bilo pred 36 godini... smesna prikazna tipicna za severnam

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.302
Поени од реакции
5.894
puls.podzemlja имаат многу јаки врски секаде на балканов особено со црногорските кланови,кавачки и барски клан.Од Македонија се блиски највеќе со Тоте.Не се некоја заебанција ги пратам од почетокот.Админот е близок со синот на Ромео Живиќ,затоа и објави некои приказни за него..Ако крадеше текстови и слики немаше да стаса до 18-20 илјади следачи..Близок е со групата на Брано Мичунович се гледа по коментарите..
На страница 251 го опишуваме прв пат подиректно Алмир Дрпљанин, на стр. 252 неколку часа покасно ти објавуваш скриншот од објавата за Алмир на инстаграм профилов :toe:

Член од
12 јануари 2020
Мислења
513
Поени од реакции
559
Abe znaete li sto zborite vi se smee svetot.
Toj puls podz go vodi falanga tuka sto bese potpisan, mali papak isto kako ovoj crnorizec sto nemaat den kriminal a golema zelba, eden kriminalec u zivotot licno ne poznavaat, virutelni krim sto cel den fb i instagram gledaat i mastaat. Najgolemi sorabtonici na murija sto pisuvaat sto treba i sto ne treba so ime i prezime luge, im lepat dela sto se nevistina golem del.
Kakov micunovic kako kurac poznaval, gi zapoznal preku lajkovi stiskanje a tie izdisani na stara slava rakijasi nemaat so da praat pa raskazuvaat kako bilo pred 36 godini... smesna prikazna tipicna za severnam
Pa dobro sto ima vrska ako Crnorizec nema napraeno kriminal ili nee kriminapec. Treba da si kriminalec da si za da pisuvas na forumov

A

Al.pacino

Гостин
Nemam nisto protiv deckoto, ako ne e kriminalec bas super toa i taka ne e profitabilna profesija vo ovaa drzava.
No ako ne e toa i e izvestuvac ili novinar togas treba da se ponasa kako novinar, da pisuva so inicijali, da ne mesti luge i da im lepi dela bez dokazi, da ne pisuva nevistini. Samo neka postira linkovi.
Kako bi bilo sega jas da go pisam nego so ime i prezime i sliki negovi da stavam? Pa ke se pomoca nema da spie 3 dena.
Ovie luge ne se javni licnosti pa da gi komentirame site i sliki da im obajavuvame.
Ako nekoj si stavil slika na instagram i ti od lazen profil kako zena si go dodal, ne znaci deka treba da mu ja zalepis tuka slikata.
Ako sakas da bides kriminalec izlezi niz evropa kako sosedite nasi sto pravat, jadi se so cecenci, marokanci, rusi, albanci, a ne da zivees tug zivot

Член од
6 декември 2019
Мислења
47
Поени од реакции
69
Како не е близок со групата на Брано. А за Брано не е ни јасно со што се занимава иако го врзуваат за криминал.

Член од
2 декември 2019
Мислења
113
Поени од реакции
142
Како не е близок со групата на Брано. А за Брано не е ни јасно со што се занимава иако го врзуваат за криминал.
Пола од убиствата што се препишуваат како дело на шкаљарски и кавачки клан се дело на Брано за тој да има корист..Нели кога двајца се караат третиот добива..

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.992
Поени од реакции
83.366
Ovie luge ne se javni licnosti pa da gi komentirame site i sliki da im obajavuvame.
Ме боли уво за криминалци кои убиваат и пљачкаат дали некој ќе ги објави или не.
Сепак, ова што го збориш околу јавните личности, држи вода и има логика.

Член од
6 мај 2018
Мислења
1.140
Поени од реакции
2.734
Многу ми се свиѓа што темава изобилува со ликови што се диват на криминалци, мислат дека е јако да си криминалец, ги пратат што праат, у колку саат идат по голема нужда и у кој кафич седеле заедно со други абдали ко нив. :D

И такви некои препораки... „Ако веќе сакаш да си криминалец ова и ова/тука да си криминалец не е профитабилно...“ Зборуете за луѓе кои злоупотребуваат моќ и убиваат, крадат и оштетуваат безброј животи. На што се ложите? На нивната моќ, секако.
Имаше една типка, ми вика: „Ја си го поштуем Пабло Ескобар.“
Ја прашуем: „А да беа мајка ти, сестра ти и малото внуче у тоа цивилното население што умре ради его трипот на Паблито додека неговите идиоти напаѓаа цивили, ќе го поштуеше ли?“
За секунда се подзамисли, тоа беше една кратка секунда, а потоа ми рече: „Доста, бе, не зборувај вакви ствари.“ :D

Член од
12 јануари 2020
Мислења
513
Поени од реакции
559
Многу ми се свиѓа што темава изобилува со ликови што се диват на криминалци, мислат дека е јако да си криминалец, ги пратат што праат, у колку саат идат по голема нужда и у кој кафич седеле заедно со други абдали ко нив. :D

И такви некои препораки... „Ако веќе сакаш да си криминалец ова и ова/тука да си криминалец не е профитабилно...“ Зборуете за луѓе кои злоупотребуваат моќ и убиваат, крадат и оштетуваат безброј животи. На што се ложите? На нивната моќ, секако.
Имаше една типка, ми вика: „Ја си го поштуем Пабло Ескобар.“
Ја прашуем: „А да беа мајка ти, сестра ти и малото внуче у тоа цивилното население што умре ради его трипот на Паблито додека неговите идиоти напаѓаа цивили, ќе го поштуеше ли?“
За секунда се подзамисли, тоа беше една кратка секунда, а потоа ми рече: „Доста, бе, не зборувај вакви ствари.“ :D
Po neznam koj pat pisuvam. Forumov e za zabava. Isto kako da pisuvas za likovi od nekoj krimi film. Prikaznite, sluckite se interesni i tolku. Sekako na forumot pisuvaat i luge sto se direktno vkluceni vo takvi aktivnosti ili bile.

Kajgana Shop

На врв Bottom