- Член од
- 24 мај 2014
- Мислења
- 5.302
- Поени од реакции
- 5.893
Иста информација повеќе пати, веќе еТе засега тоа?
Иста информација повеќе пати, веќе еТе засега тоа?
Иначе ја сум авторот на ова,заследете ме puls.podzemlja..Овие денови ќе пишувам и за други наши криминалци,да ги прославиме малку низ Балканот..
БравоИначе ја сум авторот на ова,заследете ме puls.podzemlja..Овие денови ќе пишувам и за други наши криминалци,да ги прославиме малку низ Балканот..
Ајде на здравје,да бидеш пославен и од Мики Црнокрак барем ...Иначе ја сум авторот на ова,заследете ме puls.podzemlja..Овие денови ќе пишувам и за други наши криминалци,да ги прославиме малку низ Балканот..
Кога ме прашуваа тука за криминалците на "новата" влада, што да им речеш... Нова влада стари правилаА “ќе” апсат за тепачка/говор на омраза / протест и сл.
Стоки.
Тој татко му мислам беше кандидат за градоначалик на Петровец од сдс. Свиња дебела, уште кога ќе го видиш на фаца знаеш дека е тешка превара и криминалец, а не па градоначалик да ти биде да се грижи за потребите на граѓаните.Знаете ли нешто повеќе за фамилијата на тој што го избоде полицаецот? Знам дека речиси сите се локални кримоси,фураа стил како руски мафијаши,црни кошули,злато и сл..
Не му бил другар во последно време туку конкуренција на неговата агенција за обезбедување.Не го однел во болница и немало полицајци брзо дувнал.Грчка не верувам дека е по вероватно е дека е тука во Мк некаде.Прегледај го приврзокот 206830
Сериозно се зборува дека Дацо е во Грција?
Јас слушнав дека бил во Бугарија,а он има многу другари низ Бугарија.Прегледај го приврзокот 206830
Сериозно се зборува дека Дацо е во Грција?