Криминалци и криминални групи во МК

Falanga.!!

puls.podzemlja
Член од
29 април 2014
Мислења
103
Поени од реакции
103
Член од
24 мај 2014
Мислења
5.302
Поени од реакции
5.893
Иначе ја сум авторот на ова,заследете ме puls.podzemlja..Овие денови ќе пишувам и за други наши криминалци,да ги прославиме малку низ Балканот.. :)
Браво :)

Ф

Флеш

Гостин
Иначе ја сум авторот на ова,заследете ме puls.podzemlja..Овие денови ќе пишувам и за други наши криминалци,да ги прославиме малку низ Балканот.. :)
Ајде на здравје,да бидеш пославен и од Мики Црнокрак барем ...:LOL:

Член од
8 јануари 2013
Мислења
643
Поени од реакции
2.077
А “ќе” апсат за тепачка/говор на омраза / протест и сл.
Стоки.

Falanga.!!

puls.podzemlja
Член од
29 април 2014
Мислења
103
Поени од реакции
103
Знаете ли нешто повеќе за фамилијата на тој што го избоде полицаецот? Знам дека речиси сите се локални кримоси,фураа стил како руски мафијаши,црни кошули,злато и сл..

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.302
Поени од реакции
5.893
А “ќе” апсат за тепачка/говор на омраза / протест и сл.
Стоки.
Кога ме прашуваа тука за криминалците на "новата" влада, што да им речеш... Нова влада стари правила :D

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.697
Поени од реакции
39.312
Знаете ли нешто повеќе за фамилијата на тој што го избоде полицаецот? Знам дека речиси сите се локални кримоси,фураа стил како руски мафијаши,црни кошули,злато и сл..
Тој татко му мислам беше кандидат за градоначалик на Петровец од сдс. Свиња дебела, уште кога ќе го видиш на фаца знаеш дека е тешка превара и криминалец, а не па градоначалик да ти биде да се грижи за потребите на граѓаните.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
643
Поени од реакции
2.077
Како овој струшкиов .130 000 евра бааам , за возило за лична употреба:pos::tapp::ban:

Последно уредено:
Член од
29 септември 2011
Мислења
2.127
Поени од реакции
2.308
Прегледај го приврзокот 206830
Сериозно се зборува дека Дацо е во Грција?
Не му бил другар во последно време туку конкуренција на неговата агенција за обезбедување.Не го однел во болница и немало полицајци брзо дувнал.Грчка не верувам дека е по вероватно е дека е тука во Мк некаде.

Sent from my SLA-L22 using Tapatalk

Член од
8 јануари 2013
Мислења
643
Поени од реакции
2.077
Да не го ловите чим толку дилеми кај е ,што е :):notworthy:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom