Крај на Европската цивилизација....

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
18.763
Поени од реакции
26.324
Што има да ти образложам тебе ? Истите работи што ги имам напишано на друга тема и тука пишувам. И ако треба уште 100 пати ќе ги повторам истите работи. Ево во право сум бил. Секоја тема ти е против ЕУ против НАТО. Ајде образложи ти како ќе биде крајот на европската цивилизација ? Мигрантите привремено се во Европа. Кога ќе заврши војната во Сирија ќе бидат вратени од каде што дојдоја. Не се секирај се ти за европејците. Не спијат тие. Но ако продолжиш пак со пусти желби дека ќе пропаднат сите тука многу гадно се лажеш.
Не се сомневам дека единствена опција е депортација. Прашањето е кој цивилизиран метод од палетата на ЕУ либерализмот ќе го искористат.
 

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.149
Поени од реакции
2.812
Европската цивилизација се намалува бидејќи Европејците имаат слаб наталитет...

Се мажат/женат на 30 и кусур години, а некои од нив и воопшто не планираат да имаат деца... Тераат некои си помодарство...

Некои и воопшто нит се мажат нит се женат... Бидејќи некои од нив се педери, лезбејки, транвестити, објектофили, зоофили...

И што им се тогаш криви Муслиманите!!!
 

red baron

sad but true
Член од
3 ноември 2012
Мислења
960
Поени од реакции
825
Не се сомневам дека единствена опција е депортација. Прашањето е кој цивилизиран метод од палетата на ЕУ либерализмот ќе го искористат.
Цивилизирани методи нема. Кога ќе дојде време ќе се користат добрите стари нецивилизирани методи. Европските нации нема да стојат вечно на колена пред либералниот мултикултурен диктат.
 
Член од
29 јуни 2014
Мислења
24.258
Поени од реакции
40.013
Европската цивилизација се намалува бидејќи Европејците имаат слаб наталитет...

Се мажат/женат на 30 и кусур години, а некои од нив и воопшто не планираат да имаат деца... Тераат некои си помодарство...

Некои и воопшто нит се мажат нит се женат... Бидејќи некои од нив се педери, лезбејки, транвестити, објектофили, зоофили...

И што им се тогаш криви Муслиманите!!!
Кои глупости ги истресе сеа, ако цивилизацијата се намалува за некоја небитна бројка тоа значи дека тоа место треба да го потполниш со муслимани? Земи ги кај тебе дома ако толку не ти се криви.
 

a9mkd

Љетиф
Член од
14 јуни 2015
Мислења
504
Поени од реакции
274
Цивилизација за овие е тежок поим. Се надевам само дека само побрзо еден ден ќе си заминат одошто што дошле наваму.
 
Член од
20 септември 2011
Мислења
8.146
Поени од реакции
8.544
Да ве подсетам, за денешнава европска култура голема заслуга имат Муслиманите
Преку нив ги добивме ( во арапски преводи ) делата на Платон, Аристотел, Еуклид и многу други
Преку Муслиманите ги добивме арапските броеви и бројот нула
Муслиманите се втемелувачи на модерната астономија. Денес најголем број ѕвезди имаат арапски имиња: Алника, Вега, Алтаир, Алдебаран и многу други
Според тоа не се плашете. Баталете национализам. Од секогаш луѓето се движеле и мешале.
Ова денес со мигрантите од Сирија не е ништо во споредба со миграцииите во минатото
 
Член од
20 мај 2008
Мислења
1.099
Поени од реакции
1.078
Муслиманите останале во времето и не се цивилизирани. Таква им е религијата и се додека практикуваат ислам, ќе сечат раце и глави, ќе си купуваат жени и легално ќе имаат секс со кози се додека козата е од женски пол.
Овие што идат не се луѓе, личат на луѓе но немаат карактеристики на човечки битија. Затоа, треба да се браниме од нив, како што дружината на прстените се бранеше од орките.
 
Член од
30 јули 2014
Мислења
5.187
Поени од реакции
16.533
Да ве подсетам, за денешнава европска култура голема заслуга имат Муслиманите
Преку нив ги добивме ( во арапски преводи ) делата на Платон, Аристотел, Еуклид и многу други
Преку Муслиманите ги добивме арапските броеви и бројот нула
Муслиманите се втемелувачи на модерната астономија. Денес најголем број ѕвезди имаат арапски имиња: Алника, Вега, Алтаир, Алдебаран и многу други
Според тоа не се плашете. Баталете национализам. Од секогаш луѓето се движеле и мешале.
Ова денес со мигрантите од Сирија не е ништо во споредба со миграцииите во минатото
Исламските мигранти во моментов не можат да и понудат на Европа ништо прогресивно и корисно за разлика од пред 12 века и можат единствено штета да нанесат на европските вредности кои нив ништо не им значат.

Постот ти е тежок дефетизам. А ти звучиш на Џабир Дерала.
 

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
1.082
Муслиманите останале во времето и не се цивилизирани. Таква им е религијата и се додека практикуваат ислам, ќе сечат раце и глави, ќе си купуваат жени и легално ќе имаат секс со кози се додека козата е од женски пол.
Овие што идат не се луѓе, личат на луѓе но немаат карактеристики на човечки битија. Затоа, треба да се браниме од нив, како што дружината на прстените се бранеше од орките.
Најголем проблем во исламскиот свет се арапите. Сите гнасни работи од нив доаѓаат. Арапската нација е голем проблем за муслиманите.
 
Член од
20 јули 2014
Мислења
3.189
Поени од реакции
8.385
Исламските мигранти во моментов не можат да и понудат на Европа ништо прогресивно и корисно за разлика од пред 12 века и можат единствено штета да нанесат на европските вредности кои нив ништо не им значат.

Постот ти е тежок дефетизам. А ти звучиш на Џабир Дерала.
Зошто дефетизам, баш оптимистички му е коментарот. :tvg:
 
Член од
20 мај 2008
Мислења
1.099
Поени од реакции
1.078
Најголем проблем во исламскиот свет се арапите. Сите гнасни работи од нив доаѓаат. Арапската нација е голем проблем за муслиманите.
Најголем проблем за муслиманите е исламот. Таа религија треба да се преработи целосно за да може да биде употреблива во оваа доба.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom