Ко го читаф ова писмо, се прснаф од смеење

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Старо е ова ама сепак многу интересно :)
Има многу вакви не ми текнува сега

buba18

God is a DJ
Член од
8 јануари 2009
Мислења
358
Поени од реакции
10
леле циркус е :pos2::pos2::pos2::pos2:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Омилениот дел: П.С. Сакав да ти пратам и нешто пари, ама веќе го затворив пликот!:)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Старо ама сепак невидено:pos2::pos2::pos2::pos2:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
хаха споро ќе пишувам знам споро читаш:pos2:

Spaski

Vita - Amore - Riso
Член од
31 јануари 2009
Мислења
263
Поени од реакции
11
Иако по 10-ти пат го читам ова пак се газам од смеење ...хахахаха:vozbud:
:pos2::pos2::pos2::pos2:

koleee

Убер Македонче
Член од
6 јули 2008
Мислења
643
Поени од реакции
42
го имав читано и пред тоа ама стварно е јако!! позззз

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Мајката му пишува на синот

... па вика:

Драг Синко,

Ти го пишувам ова писмо за да знаеш дека ти пишувам,зошто ако го добиеш значи дека стигнало. Ако не го добиеш јави ми, ќе ти го пратам повторно. Ќе пишувам полека, знам дека споро читаш.

Пред некој ден татко ти прочита во весник дека по најнови статистички податоци повеќето сообраќајки се случуваат на далечина од 1км од куќата, па затоа ние се преселивме малку подалеку.

Куќата е преубава, имаме дури и машина за перење, само не знам дали работи. Вчера ставив некои алишта да се перат, ја повлеков рачката за вода и алиштата ги снема. Тука времето и не е така лошо. Прошлата недела само два пати врнеше. Првиот пат траеше 3 дена, а следниот пат 4.
Во врска со јакната што ја бараше, вујко ти Перо ми рече дека ако ги извадиме копчињата, пошто многу тежат, ќе не фати поефтино пратката во пошта. Јас затоа ги отпарав копчињата и ти ги ставив во џеб.
Конечно го погребавме и дедо ти. Го најдовме телото во вторникот, кога ја чистевме куќата. Беше во орманот од оној ден кога игравме жмурки и кога он победи. Пред неколку дена ни експлодира плинската боца во кујна. Татко ти и мене, експлозијата не исфрли надвор кроз прозор. Какво убаво чувство беше тоа! После толку години, татко ти и јас, конечно излеговме заедно.

Бидејки веќе го спомнувам татко ти, он најде нова работа!Многу се гордее. Има под себе околу 500 души...се запосли на градски гробишта, го коси травњакот.

Сестра ти Милева, знаеш онаа што се омажи, конечно се породи! Не знаеме кој пол е, па затоа не можам со сигурност да ти кажам дали си станал тетка или вујко...Сестра ти рече, дека ако биде женско ќе ја вика по мене. Малку ми е чудно што нејзината ќерка ќе ја вика "мама", ама ете желба и е.

А брат ти Радојче, он е стварно за никаде. Замисли, ја затвори вратата од колата, а клучевите беа внатре. Мораше да се врати во станот да го земе дупликат клучот за да не извлече од колата. Катастрофа !!!

Добро синко, нема да ти ја напишам адресата пошто незнам која е.Семејството што живееше пред нас тука, си го земаа куќниот број од зидот со нив. Ако ја видиш Светлана, Поздрави ја, а ако не ја видиш, не и кажувај ништо.

Те сака Мама,

Станислава.

П.С. Сакав да ти пратам и нешто пари, ама веќе го затворив пликот! :pos2:
Го имав прочитано ама ова со дедово сум го прескокнал изгледа или во скратена верзија ми го пратија
се поболив од смеење

Jovannah

Smile me baby
Член од
11 февруари 2008
Мислења
584
Поени од реакции
50
Интересно е писмото..

Ама дај бе смени го насловот на темата, нема смисла....

читаФ:nenene: - ЧИТАВ
прснаФ :nenene: - прснав

M

Mario Gómez

Гостин
ептен јако иако го имав читано..посебно тоа на крајот со пликот!!!:3:

lile_rock

Олд сКул...хD
Член од
22 јуни 2007
Мислења
902
Поени од реакции
7
Го имам читано ама многу е јако..хахаххаха..се паѓав од смеење х)))

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Има едно слично на ова ама тоа е со ќерка како и пишува на мајка и деќа фатила дечко тој бил наркоман и други гадни работи.и на крај пишува мамо ништо од ова не е вистина само сакав да ти кажам дека ги земав оценките и треба да знаеш дека има многу поважни работи во животот од оценките..
вака нешто беше мислам иначе и ова писмо е прекрасно.

ZACKY VENGEANCE

chuck SUCKScorey ROCKS
Член од
25 ноември 2008
Мислења
226
Поени од реакции
16
П.С. Сакав да ти пратам и нешто пари, ама веќе го затворив пликот!

ххххххххххххххххххххххххххххх
закон е писмово,отсега и ја ќе почнам да пишувам писма.

Kajgana Shop

На врв Bottom