Ко го читаф ова писмо, се прснаф од смеење

ηιкσlα

ılılı Сакам Зеленко ılılı
Член од
27 февруари 2009
Мислења
173
Поени од реакции
4
Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Старо е ова али многу ми е смешно кога и да го прочитам :pos2:

Clarkii

Hold me,Thrill me,Kiss me,Kill me
Член од
13 август 2007
Мислења
252
Поени од реакции
4
Старо ама добро инаку ова е серијал од писма до човек кој е заминат на отслужување на воениот рок во бившата ЈНА,инаку мене ми е најинтересно писмото од жена му кое гласи вака:
Мил Стојане пишувам ти полека оти знам дека полека читаш ние по дома сме добри ете прошлата недела не поканија на свадба во соседното село и отидовме со брат ти.Убаво си поминавме брат ти го тепаа а мене ме ебаа.Наредната недела пак сме канети на друга свадба на мене ми се оде пак ама брат ти неќе ни да чуе.

Qwerty!

Knowledge is power:O
Член од
28 јуни 2008
Мислења
803
Поени од реакции
11
А брат ти Радојче, он е стварно за никаде. Замисли, ја затвори вратата од колата, а клучевите беа внатре. Мораше да се врати во станот да го земе дупликат клучот за да не извлече од колата. Катастрофа !!!
Сестра ти Милева, знаеш онаа што се омажи, конечно се породи! Не знаеме кој пол е, па затоа не можам со сигурност да ти кажам дали си станал тетка или вујко...Сестра ти рече, дека ако биде женско ќе ја вика по мене. Малку ми е чудно што нејзината ќерка ќе ја вика "мама":pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Да ви кажам само дека вредеше времето што го потрошив за читање за писмото.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.721
Поени од реакции
43.769
. Ако не го добиеш јави ми, ќе ти го пратам повторно. Ќе пишувам полека, знам дека споро читаш.

Пред некој ден татко ти прочита во весник дека по најнови статистички податоци повеќето сообраќајки се случуваат на далечина од 1км од куќата, па затоа ние се преселивме малку подалеку.
Тука времето и не е така лошо. Прошлата недела само два пати врнеше. Првиот пат траеше 3 дена, а следниот пат 4.
вујко ти Перо ми рече дека ако ги извадиме копчињата, пошто многу тежат, ќе не фати поефтино пратката во пошта. Јас затоа ги отпарав копчињата и ти ги ставив во џеб.
Има под себе околу 500 души...се запосли на градски гробишта, го коси травњакот.

па затоа не можам со сигурност да ти кажам дали си станал тетка или вујко...Сестра ти рече, дека ако биде женско ќе ја вика по мене. Малку ми е чудно што нејзината ќерка ќе ја вика "мама", ама ете желба и е.

Замисли, ја затвори вратата од колата, а клучевите беа внатре. Мораше да се врати во станот да го земе дупликат клучот за да не извлече од колата. Катастрофа !!!

Сакав да ти пратам и нешто пари, ама веќе го затворив пликот!
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:..Се помочав од смеа..

А

Аниии

Гостин
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2::pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:....

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Се превртев од смеење еј .. :pos::pos::pos2::pos2:

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
Пред неколку дена ни експлодира плинската боца во кујна. Татко ти и мене, експлозијата не исфрли надвор кроз прозор. Какво убаво чувство беше тоа! После толку години, татко ти и јас, конечно излеговме заедно.
Сестра ти рече, дека ако биде женско ќе ја вика по мене. Малку ми е чудно што нејзината ќерка ќе ја вика "мама", ама ете желба и е.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Лелееееееееееее.. се пресмеав жими се.. хахахахахахахаххаххаха !!!

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Лудилааа:vozbud::vozbud:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Ти го пишувам ова писмо за да знаеш дека ти пишувам,зошто ако го добиеш значи дека стигнало. Ако не го добиеш јави ми, ќе ти го пратам повторно. Ќе пишувам полека, знам дека споро читаш.

леле закон еј:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Писмово е незнам...:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Бтв дај сменете го насловот ептен е ужасен.:nesvest:

Kajgana Shop

На врв Bottom