mada-faka напиша:
Предноста на MSN-то е тоа шо најмногу се користеше и најмногу се користи, а и ние не сакаме често да правиме промени. Како и да е, во моментот главана особина на секој chat клиент или messenger е комуникацијата така што барем колку шо имам јас пробано Skype има најоптимизирана видео-фонија, тие шо пробале знаат за шо зборувам...............
Дали си слеп или не гледаш никаква разлика: помеѓу смајлињата и функциите кои ти дава мсн-то да го направиш позабавно и по твоја желба да ставиш бои и позадини,дали гледаш некаде правење на групи на скајп како другари,кајганџии,семејство и слично,дали гледаш разлика во пуштањето на податоци помеѓу мсн и скајп,дали на скајп може да се ставаат контакти од други месенџери,дали за скајп ги има сите тие додатоци кои ги има за мсн....... Предноста на мсн воопшто не ми е во тоа што најмногу се користеше и користи, бидејќи јас кога имав скајп не знаев од првин што е мсн, бидејќи сите другари и пријатели што ги познавав го знаеа мирцот и скајпот. И всушност,на мсн-то што го имам,јес да имам повеќе контакти од скајпот,но повеќето од другарите ми се на скајп. Така да воопшто не ти држи тоа дека е тешко да се одвикнуваат и префрлаат луѓето од еден на друг месенџер бидејќи јас Скајп еднаш у недела се уклучувам а мсн-то го држам скоро секој ден бар по еден саат додека пред некоја година беше обратно. Последната реченица од твојот пост воопшто не ја коментирам бидејќи за неа си сосема во право иако за кој,како и колку му е важна таа функција :smir: