Кој messenger е најдобар?

Кој е најдобар?

• MSN hotmail

Гласови: 80 71,4%
    Гласови: 21 18,8%
  • Yahoo

Гласови: 6 5,4%
  • Друг (наведи во пост)

Гласови: 5 4,5%

• Вкупно гласачи
    112
Член од
8 мај 2007
Мислења
250
Поени од реакции
1
Ljupco напиша:
...Trilian ultimate pro version comunicator(kombinacija na poveke mesingeri,potpolna kontrola vo sekoe vreme na poveke mesingeri vo edna baza)...inache da MSN e zakon .
Закон е Trillian особено ако имаш повеќе различни акаунти па да не мораш да стартуваш 3-4 програмчиња. А башка што ги нема оние додатни глупости кои мене и не ми се интересни.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
MSN Messenger 8.0 нормално, одувек го користам и највеќе контакти иам на него, едно време пробував на Yahoo Messenger да идам но не ми лежи, на MSN Messenger се чувстувам како дома. :)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Мсн Месенџер Рулз .

Член од
20 јуни 2007
Мислења
56
Поени од реакции
0
Темата е за најдобар Messenger, а не за најкористен.........
.
.
.
.
.
Skype!=tHE bEST

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
E pa vaka Skype za video i zvucna komunikacija zakon

Windows live za tekst so velam jas na vremeto so bese mircot

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
јас само MSN користам

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
mada-faka напиша:
Темата е за најдобар Messenger, а не за најкористен.........
.
.
.
.
.
Skype!=tHE bEST
Мислиш дека не знаеме да читаме? Мсн Месенџер е далеку подобар од Скајп,бар за мене. Ги знам предностите кои ги има Скајпот ама ги знам и предностите кои ги има мсн-то :)

Член од
20 јуни 2007
Мислења
56
Поени од реакции
0
СпаЈдеР напиша:
Мислиш дека не знаеме да читаме? Мсн Месенџер е далеку подобар од Скајп,бар за мене. Ги знам предностите кои ги има Скајпот ама ги знам и предностите кои ги има мсн-то :)
Предноста на MSN-то е тоа шо најмногу се користеше и најмногу се користи, а и ние не сакаме често да правиме промени. Како и да е, во моментот главана особина на секој chat клиент или messenger е комуникацијата така што барем колку шо имам јас пробано Skype има најоптимизирана видео-фонија, тие шо пробале знаат за шо зборувам...............

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
јас со години користам ICQ едно време бев зависен од мирц - и покрај тоа што не спага под месинџер ама сепак е на слична база - се комуницира преку интернет. Иначе МСН месинџеров воопшто не ми прави мерак, посебно кога некој на скоро секоја втора буква има знакче или некаква анимација и ти требаат саати да го дешифрираш.

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
mada-faka напиша:
Предноста на MSN-то е тоа шо најмногу се користеше и најмногу се користи, а и ние не сакаме често да правиме промени. Како и да е, во моментот главана особина на секој chat клиент или messenger е комуникацијата така што барем колку шо имам јас пробано Skype има најоптимизирана видео-фонија, тие шо пробале знаат за шо зборувам...............
Дали си слеп или не гледаш никаква разлика: помеѓу смајлињата и функциите кои ти дава мсн-то да го направиш позабавно и по твоја желба да ставиш бои и позадини,дали гледаш некаде правење на групи на скајп како другари,кајганџии,семејство и слично,дали гледаш разлика во пуштањето на податоци помеѓу мсн и скајп,дали на скајп може да се ставаат контакти од други месенџери,дали за скајп ги има сите тие додатоци кои ги има за мсн....... Предноста на мсн воопшто не ми е во тоа што најмногу се користеше и користи, бидејќи јас кога имав скајп не знаев од првин што е мсн, бидејќи сите другари и пријатели што ги познавав го знаеа мирцот и скајпот. И всушност,на мсн-то што го имам,јес да имам повеќе контакти од скајпот,но повеќето од другарите ми се на скајп. Така да воопшто не ти држи тоа дека е тешко да се одвикнуваат и префрлаат луѓето од еден на друг месенџер бидејќи јас Скајп еднаш у недела се уклучувам а мсн-то го држам скоро секој ден бар по еден саат додека пред некоја година беше обратно. Последната реченица од твојот пост воопшто не ја коментирам бидејќи за неа си сосема во право иако за кој,како и колку му е важна таа функција :smir:

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Abe skype najdobar e

Coca-Cola1981

uzivaj vo nepovtorliviot vkus Always CocaCola
Член од
27 јануари 2007
Мислења
417
Поени од реакции
1
скајп па мсн си имам свои причини, ама се јадам шо неможам да си најдам програм за скајпот како шо имам за мсн за во исто време на еден компјутер да имаш поврќе месинџери и јузери активни :(

Член од
24 март 2007
Мислења
50
Поени од реакции
0
Adium е супер
Иначе МСН според мене е најфушлерајскио и багиљав месенџер

Kajgana Shop

На врв Bottom