Ниеден мобилен нема добра камера!Adr1anA напиша:најмногу што гледам кај телефонот е да има добра камера
Me bunish sega. Na pocetokot na Vegas mu objasnuvashe deka mnogu mobilni imaat podobra kamera i od nekoi digitalni aparati? Ili pak jas ispustiv neshto drugo u megju vreme? Nejse, jas se soglasuvam deka nema mobilen so dobra kamera.Мистичен напиша:Ниеден мобилен нема добра камера!Adr1anA напиша:најмногу што гледам кај телефонот е да има добра камера
OBDN напиша:Me bunish sega. Na pocetokot na Vegas mu objasnuvashe deka mnogu mobilni imaat podobra kamera i od nekoi digitalni aparati? Ili pak jas ispustiv neshto drugo u megju vreme? Nejse, jas se soglasuvam deka nema mobilen so dobra kamera.Мистичен напиша:Ниеден мобилен нема добра камера!Adr1anA напиша:најмногу што гледам кај телефонот е да има добра камера
Си има свои предности телефонот, ама нормално има и пропусти._ZlObNiCa напиша:Sakam da go zeam noviot motorola V3, bidejki ne se razbiram mnogu mnogu, aj upatete me,go biva ili ne bash?
секако дека не е првиот мобилен што го имам , ама јас на телефонов неможам да му најдам ниедна замерка во поглед на функционирање,опции,издржливост итн...а чим повеќе се разбираш дај кажи што не ти се допаѓа кај него :?:Acid напиша:Ако мислиш дека тоа е совршениот телефон, тогаш си или во голема заблуда - или ова е првиот телефон што си го купил. :wink:head напиша:SONYERICSSON дефинитивно имам к-700i и немам намера да го менувам пошто конечно го пронајдов совршениот телефон :!:
Sladok e, no mnogu lugje se zalat na priem, navodno ima losa antena. Baska motorolata ko motorola, iako od den na den e podobra, sepak ne ne konkurentno telefonce, a nosi cena (da e ziv i zdrav Zafirovski gi krena na nivo)._ZlObNiCa напиша:tenk ju na informacii, iako ja najveke sakam da go zeam radi izgledot, toj crniot mat boja mi izgleda dosta privlecno, e sega za opcii ako ne iam i drug telefon
Да сега веке има сони ериксон W 800 е најдобар телефон има опции шо другите може да сонуват.сум имала секаков и нокиа и самсунг и сименс ама сонито му нема равен.Ај ќе ви закачам некоја слика да го видите квалитетот.Наравно не е како дигитална камера со 7мегапиксел ама вади чисти слики.Мистичен напиша:Ниеден мобилен нема добра камера!