Кој македонски пејач/ка најмногу ве нервира?

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
од сите што ги знам само СТАКЛАР т.е слаткар и неможам да го поднесам ич ама баш ич
овај слепецо не е пеач и тој не знај шо е ...

инаку онај ѓуптино Мекич , Јован Јованов и цела негова тајфа ... веза немат

Член од
4 декември 2009
Мислења
3
Поени од реакции
0
Aj da ne nabrojuvam za site posebno samo zamislete si deka za ovie go mislam najlosoto a nominirani se slednive: JOVAN JOVANOV I OFC BRAT MU, SLATKAR, TONI ZEN, ELVIR MEKIC, ADRIJAN GADZA, VRCAK, DNK samo kradat pesni mameto nivno, ROBERT DEBILOV, DENIS EX i mn mn drugi !!!!!

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
слаткар го мразаааааааааам............мекич,адријан гаџа, врчак, зен и компанија со се мислат дека се најдобри :toe:

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Мислам оти ако почнам, нема да можам да се сопрам... На Македонската музичка сцена квалитетните пеачи се исклучоци.

Мислам дека ги мразам сите овие што се спомнати на страницава.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Све што излегло од јован јованов рекордс. Па после днк и остали такви лоши фаци

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Страшно ме иритира Каролина Гочева,ај овие новопечениве пеачи не се ни мачам да ги набројам.Ама колку Каролина што глумака никој на сценава не може.Самосоздадена примадона која е толку ладна што ќе ве замрзне.

Voice of Jericho

Twisted Firestarter
Член од
13 септември 2008
Мислења
301
Поени од реакции
137
Ако ги тргнеме гласовните способности, на прво место човек што ме нервира од наша естрада е Каролина Гочева. Многу ми е препотентна, дигната, без никакво понашање. А инаку со "гласовни способности" следуваат ЈЈ Компанија и некои нови фаци што поима немаат од пеење, а прават песни без врска. Не ми текнува на имињата нивни, али често се вртат на К-15.

Член од
20 август 2010
Мислења
149
Поени од реакции
16
Геј Геј (Ј.Ј.) и цела негова квази-талентирана компанија ! :devil2:
Ми се :pov::pov: од нив !

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Влатко Лозановски ми е прв на листата. Не можам една минута да го гледам на телевизија, премногу ме иритира со појавата.

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Прашање е кој НЕ ме нервира пошто СИТЕ СЕ СРАЊЕ освен Елена Ристевска (мада и она забега со депримирачки песни,корнење коси итн..) Тоше број ЕДЕН ми е од нашиве (мада не е меѓу нас веќе) И на Тони Зен 2-3 ствари ми се свиѓат кога е соло...Останатото све е ЃУБРЕ!
Е сеа кои ми бодат највише пошто сите се АУТ али овие највише: Слаткар везе нема и многу влезе у филм коа почна пари да прави, Влатко Лозановски лошо го копира Тоше бљаааккк ми ее:sick::sick::sick: Онаа Лоба мисли лепотица е а не знае да пее и глупа е боже ми сачувај само се кези! И ми боде очи оној Ѓоко Таневски мужето рибарот. Оние Некст Тајм ко старци се понашат од 40 год као они прошлe све, све знаат..се умишљат многу а досадни сеееее праат песнички ko за златно славејче им се текстовите ....аа даааа и ДНК ооооо они се така напорнииии, песните им се пи*ка, да ти го ставам, пуши мала, да те е*ам ..... Само Панчо као чоек е ок,аеродромец;) Али као група се ШИТ тежок!
Мислам дека доста беше:icon_mrgr:
Има фермани да се пишуваат за нашата ни естрада велелетна али доста е!!!!

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Каролина Гочева. Не ме нервира дотолку пејачката колку што овдешните нејзини фанови направија да ме нервира Керолина.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Каролина Гочева. Не ме нервира дотолку пејачката колку што овдешните нејзини фанови направија да ме нервира Керолина.
Да те прашам што отприлика те нервира не дотолку кај неа?

Знаеш зошто те прашувам? Зошто пример мене лично не ме нервира пејач/пејачка туку едноставно би го рекол вака:

Каролина има навистина добри песни ама има лигави фанови кои мене ме нервираат.

Е сега тебе те прашувам пошто рече дека те нервирала ама не до толку... искрено би сакал да знам од која причина нешто се создава во тебе што едноставно тоа те нервира. :D

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Да те прашам што отприлика те нервира не дотолку кај неа?

Знаеш зошто те прашувам? Зошто пример мене лично не ме нервира пејач/пејачка туку едноставно би го рекол вака:

Каролина има навистина добри песни ама има лигави фанови кои мене ме нервираат.

Е сега тебе те прашувам пошто рече дека те нервирала ама не до толку... искрено би сакал да знам од која причина нешто се создава во тебе што едноставно тоа те нервира. :D
Абе види, Каролина отприлика ја знам од мала ко потпевнуваше (јас сум уште помал од неа но сум ги гледал тие песнички по телевизија детски нејзини). Сакал или не кариерава и ја пратам по медиумиве, по интернетиве и така натака.

Имаше една изјава која прилично сум сигурен дека е така и ја запомнив кога почина Тоше, мајчинава изјави- Тоше беше несомнено најдобриот МАШКИ вокал во земјава. Начинот на кој истото го кажа таа како да беше повеќе од аспект да потенцира дека се знае кој е најдобриот вокал во земјата (таа) па мораше да го ограничи на половата припадност.

Башка тоа ми е тро лигава по интервјуа, неприродна и вештачка. Таа како вокал си е апсолутно добра и никој тоа не може да и го одземе. Нејзината музика лично јас не ја слушам оти ми е досадна и глупа, т.е не се пронајдувам и не најдувам задоволство во истата. А тоа со фановите капак :D (јесте да ние сме со Редиохед досадни, ама тие се очобол).

И можи не ме нервира најмногу, но ме нервира прилично многу :D

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Абе види, Каролина отприлика ја знам од мала ко потпевнуваше (јас сум уште помал од неа но сум ги гледал тие песнички по телевизија детски нејзини). Сакал или не кариерава и ја пратам по медиумиве, по интернетиве и така натака.

Имаше една изјава која прилично сум сигурен дека е така и ја запомнив кога почина Тоше, мајчинава изјави- Тоше беше несомнено најдобриот МАШКИ вокал во земјава. Начинот на кој истото го кажа таа како да беше повеќе од аспект да потенцира дека се знае кој е најдобриот вокал во земјата (таа) па мораше да го ограничи на половата припадност.

Башка тоа ми е тро лигава по интервјуа, неприродна и вештачка. Таа како вокал си е апсолутно добра и никој тоа не може да и го одземе. Нејзината музика лично јас не ја слушам оти ми е досадна и глупа, т.е не се пронајдувам и не најдувам задоволство во истата. А тоа со фановите капак :D (јесте да ние сме со Редиохед досадни, ама тие се очобол).

И можи не ме нервира најмногу, но ме нервира прилично многу :D
Се согласувам делумно со тебе најмногу околу нејзините испади посебно како што кажа со тоа за Тоше и не само тоа туку и дека таа секогаш се става во фокус на тоа дека таа е најдобриот женски вокал кај нас и скоро секогаш така го води моабетот кога има интервју некое. Друга работа пример мене што најмногу ме иритира е тоа што она како појава многу ми е лигава + антипатична ми е буквално :вонзем:
Јас исто така ја знам од мали нозе и нејзините песни никогаш не сум ги слушал порано дури на моменти се карав со мојата сестра да го исклучи касетофонот значи штом имаше албум на лента тоа е мнооооооогу одамна :icon_lol: Моабетот ми е што таа најмногу се прослави со последниов албум и мислам дека така стекна доста публика, пред се публика што знам повеќето кои се тинејџерки кои се лигави. За текстовите на песните сега има некои онака океј но јас лично не сум човек кој ја слуша.

Инаку ти благодариме на исцрпниот одговор. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom