Кој македонски пејач/ка најмногу ве нервира?

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Елена Ристеска. Не можам да ја гледам. Толку ме иритира.... не знам, не можам да објаснам зошто, ама едноставно ми е антипатична и препотентна.

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Верица Пандиловска, мн грдо тело имат и ко гроб е во фацана...едноставно кажано немат фаца за на ТВ :)

Член од
28 јануари 2009
Мислења
238
Поени од реакции
37
Па никој онака посебно да ме нервира али кога ќе ја видам калиопи на тв готово крај све е кажано немора понатака да глеам незнам зашто органски не ја поднесувам :toe:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Елвир Мекич :uvo:

O

Out Boy

Гостин
Бојана и Александар Митевски. Не можам да ги сврстам :nesum:

Б

Бат Елохим

Гостин
сите родени после 1980г. ко со мочка да се праени.. или од батаците американски е...:toe:

а да и многу од претходно... ама некако ги нема многу по ТВ па не ми текнуваат во моментов... или се преобразиле во текстописци, аранжери.. или поим неам што...:tapp::tapp:

S

stereo m'c

Гостин
место главните во кадилак од маме32 ке ги ставам пеачите од нашата естрада...премногу ми се незнам некако нафурани, самоуверен...WTH е проблемот со браката јованови.. секој ден вадат нови песни се прашувам дали ги пишуваат или ги крадат што би било типично балкански...кој му е проблемот на елвир го видов на реклама беше збрчкан во челото како да му шлајфувале на чело...Адријан Гаца има чело долго колку аеродромската писта Александар Македонски следејчи Тамара тодевска АКА Млекара Здравје радово НЕЕЕЕЕХТ Ноне ја видов во град само што си одеше од ШОПИНГ кесите и се влечеа по земја..пее бетер од ристо од припор кој е следен на ред хмм....мислам дека е доволно пошто ако продолжам незнам дали ке запрам.......

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.208
Сите реални броеви без Тоше Проески(R.I.P)

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Јован Јованов, Елвир и сите нивни креации и клонови од пеачи

_master

*Big Barsa Fan*
Член од
15 август 2007
Мислења
535
Поени од реакции
18
Ima mnogu sto me nerviraat ama ke treba da me baniraat na forum za pisuvanje postovi od 20 strani pa taka ke gi izdvojam Vlatko Lozanovski,Gej Gej,Next Time i drugi muzicki mutacii.

Facka

Ми се може па се курчам..
Член од
11 март 2009
Мислења
65
Поени од реакции
1
Топ листа на најкретени пеачи/пеачки на нашава естрада(читај циркус):
1.Елвир Мекич - кретениште,сељачиште и незнам уште какви епитети да му додадам.
2.Јован Јованов - типот не е за пеење неговата работа е да пишува песни па му препорачувам да остане за тоа
3.Ноне - дефинитивно за на Златно Славејче може да конкурира
4.Иван Јованов - дебилна фаца која просто накурчува

:nenene::nenene: златно гавранче, цар:smir:

Андријана Јаневска Братееее:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom