Кој македонски пејач/ка најмногу ве нервира?

koleee

Убер Македонче
Член од
6 јули 2008
Мислења
643
Поени од реакции
42

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Калиопи најмногу ме нервира.Тука некаде е и Верица Пандиловска,Какви неверојатни песни и глас има,тоа е чудо нешто :pos2:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
нема кој/која не ме нервира:uvo:
богами, ДА
Мене не ме интересира сталинг и све тоа, па затоа единствени што заслужуваат во државава место на сцена се Лозаноски и Калиопи!
Иначе ме нервираат Ноне и Некст тајм:pusk:

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
не ме нервира никој посебно нека кршат глава...

само многу ме нервира онаа бабата Јулија или како се викаше не внуците да си ги гледа дома (ако ги има) таја цицки и газ пред камера покажва... :tapp:

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Ги има многу списокот е долг но најчесто ги игнорирам истите,менувам канал или станица.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Во последно време Калиопи.Па какои да не ја мрзам сака со она срањено да победи и уште вика ако не победам си идам од Македонија.Чао такви лигавенции не ни требаат.Па јебига толку не е свесна како ќе се изрезелеше на евровизија и ќе ја реметеше цела Европа.
А од секад ме нервирал Елвир Мекиќ.Не нзма ама ко алергичен да сум на тој.Си мисли дека е интересен ама ич не е.Како женските го сакаат бог знае.
Исто ме нервира таа Мартина дебелана.Шмизла број еден ти е тоа.Размазена до безкрај.Јас сум овде со обезбедување и не може никој ништо да ми напраи.Лилаааааа баш тебе ќе ти праи некој.Уствари да те убие да напраи нешто добро за земјава.Пуфла невидена.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
75
Поени од реакции
2
Елвир (Softly) и JJ :icon_conf, Mарјан, Мартина, Елена во последно време...:toe:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Каљопа отсекогаш ме нервирала а сега уште повеќе

Член од
8 август 2008
Мислења
19
Поени од реакции
0
NA NASAVA ESTRADA IMA MESTO ZA SEKOJ DA SE POKAZE KOJ KOLKU VREDI!SAMO NE E FER DA PLUKAME PO NIKOGO!I VOZDRZETE SE OD GLUPAVI KOMENTARI ZA LUGJETO KAKO KALIOPI ZATOA STO NE ZASLUZILE TAKVO NESTO
:nenene:

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
vrcak i dnk momentalno najgolemi hitmejkeri kolku sakate gi vregajte oni si zimat pari i se slusani vo mak ... :helou:
уфф човеку ме просветли,само уште вр4ак фалеше да ми напишеш..освен напалени тинејџерки и глупави незнам кој друг ги слуша. исто не ми е јасно како така тоа се хитмејкери,а 90% од песните им се крадени,после тоа се вадат со тоа демек ние напраивме промени битот е сега појак,пратечите вокали се боље кур се тресе у ладна вода. папак:tapp:

PhantomerX

Несопирлив
Член од
30 октомври 2008
Мислења
623
Поени од реакции
46
МЕ НЕРВИРА ТОНИ ЗЕН И "НЕГОВИОТ ЧОВЕК ЈЈ!" a и цела компнија на Врчак. Пошо пробаат да имитираат нешто MTV, кој знае кај ке стигнат. Рапуваат... :vozbud: КОЈА СРАМОТА СТЕ БЕ!

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Дефинитивно СТАКЛАР и ТОНИ ЗЕН !!
После тоа Хрчак , Оној Шорти П , Јован Јованов , Елвир Мек Ич и компанија нивна .

Kajgana Shop

На врв Bottom