Кој колку мисли на секс?

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека ќе се исплашиш :) Позната ми е веќе таа реакција :)

--- надополнето ---

Јас не играм доти моти и такви срања , ако ве фатат кризи можи да стапиме во контакт
:vozbud::pos2:

:) хахахаха :)

Мажите мислат повеќе, ама и жените не се за жалење - важно сите мислат и не е битно кој колку мисли.

таа статистика не ти е точна, женските мислат повеќе на секс xD

хаха. кој повеќе мисли на секс.. факт е дека и едните и другите мислат ама јас како шо знам според многу анкети и истражувања докажано е дека женските повече мислат.. а не дека и ние машките сме нешто подобри :)

Жените колку и да тврдат дека помалку размислуваат за сексот и работите околу него сепак ЗНАМ дека тоа не е така. Се обидуваат да ги скријат таквите мисли и им успева, но имаат еден проблем кој што ги издава, а тоа е алкохолот. Жена(девојка) која што консумирала алкохол и е "фатена" само тогаш е онаа вистинската, и е многу "nasty". Значи ова го зборам од лично искуство кај повеќето се случувало ова да неможам да ја препознаам и си тријам очи за да поверувам. Така да тука сме некаде шо знам, мада има и такви кои имаат мн "dirty minds".
Ги има, ги има... :)

И женските мислат за секс.Само не ми е јасно зошто го кријат тоа.Просветлете ме, ве молам (и јас сум женско па отворено си зборувам).

И женските мислат за секс.Само не ми е јасно зошто го кријат тоа.Просветлете ме, ве молам (и јас сум женско па отворено си зборувам).
Ако зборуваат отворено за сексот, потребата од сексот како и нивните сексуални фантазии ќе се смени мислењето на другите за нив("поштените") нели они невини се незнаат што е тоа секс етц . Поштуем тоа што си зборуваш отворено во врска со оваа тема која очигледно многу ги погодува тие "поштените"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom