Кој и што знае да зготви?

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
Jas znam da gotvam mnogu dobro. Sakav da se zapisam i kako kuvar ama stariot moj me predomisli:) I otidov na ekonmski :pos: Od krajnost vo krajnost:)

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Niso ne znam da gotvam samo Kriski so jajca znam na przam :):):)

Член од
18 јануари 2006
Мислења
176
Поени од реакции
0
VMRO напиша:
Jas znam da gotvam mnogu dobro. Sakav da se zapisam i kako kuvar ama stariot moj me predomisli:) I otidov na ekonmski :pos: Od krajnost vo krajnost:)
TI SI BRAT NESUDEN GOTVAC :pehar:

Член од
18 септември 2005
Мислења
318
Поени од реакции
12
Кога спремам мусака и тавче гравче ама ич немам осет до кога треба ,само со стрес го гледам да не претера за да не биде суво после и искрено многу ги сакам овие две јадења ама кога ќе одлучам да ги правам не сум баш сигурна што ќе излезе!
Денес среќа мусаката ми се трефна!Уф!Баш Ви се претставив!

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
kakvi spageti napraev vcera....ofofof ama luuuuuuuuuuuuuuuuti!!!

mn sakam da gotvam luto....epten

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Јас знам да готвам ептен. Има некоја гладна????
За денес препорачувам лазањи, но може и нешто по избор.

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
heheh... znam da gotvam odredeni raboti kako na pr... pire, supa, jajca, virsli, nekoi vidovi na torta, spageti, makaroni...a znam i musaka (taka nekako:))...

IGI

Il Corvo
Член од
12 февруари 2006
Мислења
385
Поени од реакции
4
Ја знам да си свадам виршли и да си спржам јајца :).

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
не сум по готвењето. знам да зготвам
јајца, виршли, сендвич да направам, салата, макарони, супа, пуканки:pos:, тоа ,шлаг пудинг ,:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: ...........толку. не ме бива за готвење.

dusicka

UBAVA KAKO CVET
Член од
5 март 2006
Мислења
301
Поени од реакции
0
Nisto ne znam da gotvam se si cekam zdravo za gotovo posto imame picerija aj sega da se pofalam i kafic ako dojdete vo ohrid ke ve nosam

С

Сатори

Гостин
Една од работите кои најмногу обожавам да ги правам , да жртвувам и време и пари , се , тоа е готвењето.Готвам премногу за мои години , знам да правам се од турлитава до тоа да испечам пиле , иако на почеток многу го горев.Омилен специјалитет , така на брзина ми се макароните и шпагетите , зш. тестенините се моето кралство во кујната.Моите другарки , обично кога идат кај мене на ручек , сакаат баш тоа да им готвам.:icon_lol: Ги варам , и кога ги ствам да се печат им додавам , кашкавал , месо , печурки , кисели кратставички , крем сир , кечап итн.Се тоа мешам , и пак врз нив , ставам многу пармезан , не ставан никако млеко и јајца.
И на крај , резултатот е :je: !

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Јас знам пици да правам,после знам шпагети болоњезе итн.
Ама првин ги купувам готови од веро :_)

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Јас знам да готвам само колку ако случајно некој ден останам сам да не умрам за јадење или да не излезам надвор да купам нешто.
Толку и ми е доволно. Иако сум голем гурман и ми се допаѓа добро спремено јадење, сепак...ако имам потреба, и готвење ќе научам. Донт факин проблем. :)

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Шпагети....пица.....јајце.....и толку
:D

Kajgana Shop

На врв Bottom