Garfield напиша:Јас знам да готвам, многу убаво, наша, италијанска, кинеска, тајландска, индиска, арапска (либанска, сириска, кувајтска) и руско-советска храна.
Ам де и ја не знам од компир ружа, ама правам mean tabouli, houmous, kharuf, chiken tikka, tandoori chiken, beef curry, hot beef soup, spaghetti bolognese, milaneze, tagliateli con caren, con frutti di mare, beef sechuan, fish curry with mango souce......итн! Хинкали, Пелмени, харчо, борш, оџакури....итн! Дури и зелник знам да правам.Наташа напиша:ftopic: Одма мењам маж:star:
Инаку за готвење готвам добро,не сум профелионалка и незнам да наптавам од компир ружа,но се што ке зготвам им се допага на фамилијата а тоа е за мене доволно![]()
Дај рецепт.И само ако те сретнам одма те грабам:kez: И бркадан ако заеш е тогаш ти нема спасGarfield напиша:Ам де и ја не знам од компир ружа, ама правам mean tabouli, houmous, kharuf, chiken tikka, tandoori chiken, beef curry, hot beef soup, spaghetti bolognese, milaneze, tagliateli con caren, con frutti di mare, beef sechuan, fish curry with mango souce......итн! Хинкали, Пелмени, харчо, борш, оџакури....итн! Дури и зелник знам да правам.
Мислиш бакрдан, не бркадан. Оти за бркадан никад чуо, а бакрдан знам.Наташа напиша:Дај рецепт.И само ако те сретнам одма те грабам:kez: И бркадан ако заеш е тогаш ти нема спас![]()