Кој и што знае да зготви?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.228
Поени од реакции
34.529
Скоро се знам а готвам.

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
јас знам да готвам:je:

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Јас знам да готвам и тоа доста добро и стручно...ваљда наследно...предците ми биле меанџии, ашчии,...анџиии:)

Член од
7 април 2006
Мислења
1
Поени од реакции
0
Ма јаде бе тоа е барем лесно
Спрзи си ги јацата и јади. (Само пази кој Јајца за да не кукаш после)

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Си праам чат пат некое ”специјалитетче” бај викед
ептен експериментирам со кајгана, уживам да јадам кајгана на око :) си пржам компирчиња, сакара уживам да праам и се' што е поврзано со месо...знам графче да праам :je:

ај ако ми текне уште нешто ќе пишам

LadyPatron

Temptation
Член од
23 март 2005
Мислења
268
Поени од реакции
3
Е за готвење нема ми рамен/а...се знам да готвам.
Вчера ко сум замотала едни сарми,море прсти да изедеш,денеска на јеловнико зелник е,па бујрум:)

Член од
15 јули 2005
Мислења
972
Поени од реакции
16
LadyPatron напиша:
Е за готвење нема ми рамен/а...се знам да готвам.
Вчера ко сум замотала едни сарми,море прсти да изедеш,денеска на јеловнико зелник е,па бујрум:)
Fala na pokanata, sega pakuvam kuferi i letam...
:icon_lol:
Jas vecer ke spremam riba i krabi, pa povelele:kez:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Повелеле, ама сеа ти текна, шо не готвеше така коа беше тука, а? него цело време: ај бе Гарфилд у меана да ојмеееее!!
Ебаго.

Член од
15 јули 2005
Мислења
972
Поени од реакции
16
Ne lazi, ti gotvev:kez:. Drug pat ne kazuvaj pred cel forum vaka, ek mislam deka ne sum domakinka, i nikoj nema da me zeme za zena :icon_lol: :icon_lol: :kez:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
ОК де, готвеше ручеци, преубави, ама за вечера, јас морафф даја мкнам по ресторани. Не за друго (лажам), сакаф да ја шетам секој да ми завидува на таа до мене, ваков, тиња, навистина. Готви, а бе ме стори дембел, ама и кога ја шетафф, а бе, цел граТ по мене се обѕирнуваше. Као у стил, види овој со ОНААА Е!!!!!!!!!!! Лепојкана.
Ама кажи кај се не те носеффф.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Знам јајца,сланина и такви работи да спржам колку да поминам така да ако сум сам нема да умрам за јадење

Член од
15 јули 2005
Мислења
972
Поени од реакции
16
Garfield напиша:
ОК де, готвеше ручеци, преубави, ама за вечера, јас морафф даја мкнам по ресторани. Не за друго (лажам), сакаф да ја шетам секој да ми завидува на таа до мене, ваков, тиња, навистина. Готви, а бе ме стори дембел, ама и кога ја шетафф, а бе, цел граТ по мене се обѕирнуваше. Као у стил, види овој со ОНААА Е!!!!!!!!!!! Лепојкана.
Ама кажи кај се не те носеффф.
Znam deka ke ne brisat ama aj.....
Da tocno e, jas bev zadolzena za rucek a ti za vecera, ramnopravnost neli...:icon_lol:.
Me iznaseta nasekade, nema mesto kade ne otidov. Za 20 dena pak idam natamu, spremaj toa vodkata:cug: :cug: :cug:
Ovoj pat ke se smenime, jas ke organiziram vecera a ti rucek :icon_lol: :kez:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ааааа не, нема шанса, па да ме напрајш свинка, не. Ќе пијаме Мимози (шампањ и оранџ џус за оние кои не знајат), че се ......а јадење, само нешо малу, онака, колку да не попаѓаме, како јаготки и шлаг, мед и ореи.

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Си готвам се и сешто, но најмногу уживам во правење слатки нешта:je:

Член од
18 септември 2005
Мислења
318
Поени од реакции
12
Оливер ли се викаше мајсторот во кујната кој става сешто-нешто при готвењето!?
Го гледав и ме замисли,ме збунија сите тие мешавини кои ги става ,а за кои тврди дека е превкусно!Земав јас еден ден ќе правам ама така ќе мешам зачини и разно-разни тревки,кај време утепав за на крај и да немав чувство дека сум направла којзнае што!
Ме тешеше само помислата дека имам измешано повеќе витамини...и ...среќа се се изеде!

Kajgana Shop

На врв Bottom