Кој и што знае да зготви?

Ani4ka

PhAt Baby
Член од
27 мај 2007
Мислења
120
Поени од реакции
0
Obozavam da gotvam,posebno da pravam palacinki mmmmmm:D

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Sakam da eksperimentiram i probuvam razlicni jadenja i recepti, i toa i go pravam postojano....
Najdobro pravam italijanski specijaleiteti:smir:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Знам само да направам макарони:smir:

Slatka_Mala

devoid of concept
Член од
15 февруари 2006
Мислења
477
Поени од реакции
11
Тоа не би била јас :kesa:
Него си ветив за летово дека ќе се научам да готвам, барем така некои јадења што сакам да ги јадам...ај ќе се читаме на темава пак :wink:

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
знам да готвам и тоа многу...од мала ме учеше мајка ми...
и сега кога ќе дојдат од работа мора да има зготвено нешто што и да е а јас обожавам кога готвам нешто што е прилично тешко за готвење :)

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Готвењето е интересно кога тоа го правиш одвреме-навреме инаку се здосадува. Готвењето на истите јадења без да правиш експерименти е исто така досадно. Јас знам да зготвам понешто, најчесто од нашата кујна-македонската на пример:полнети пиперки или сарми,печено месо со компири и слично.

Marchence

In love with Ssss
Член од
17 мај 2007
Мислења
483
Поени од реакции
1
си готвам , си готвам. Италијанска кујна и фјужн најмногу, но пролетува и некое друго јаденце. ммммммммм

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
многу сакам да готвам и да направам некое wow јадење,убаво издекорирано.Наједноставно ми е (се надевам и на сите останати) супа со секој можен зеленчук (бролули,карфиол,морков...) Знам да правам повеке работи само ништо мрсно,строго варено ,само ме нервира кога ке го направам после не ми се јаде, додека сум го готвела сум се презаситила од сите мириси и отиде возот

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Бооо како готвам, Џејми Оливер лајна да јади жими детство. Порано праев само тестенини не се устручавав многу.

Сеа во последно време почнав и манџи да прам, ама специјално си ги прам по моја рецепта, не клавам кромидлојни, пиперки, моркови. Да нема манџојни во нив да можиш ко чоек да сркаш и плус си клавам зачини убај кари, ловор, босилок. Абе свршка ми се манџите, дома нe му јадам појќе од манџите.

Леле па и едно пилешко шо го прам со печурки и со павлака. Ако го комерцијализирам рецепто KFC ќе го пропаднам, жими лебо.

Кој има желба да научи да зготви манџа, дупка ако е ако нема врска од готвење, нека пиши ќе му објаснам се постапно.:nesvest:

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Јас си мислев дека незнам но кога почнав видов дека ме бивало.

Kajgana Shop

На врв Bottom