Кој и што знае да зготви?

|_EmKA_|

~The Unforgiven~
Член од
18 март 2007
Мислења
90
Поени од реакции
1
знам да испржам јајца..да сварам незнам или не ги доварувам или пукаат онака.. СУПА знам да напраам..(од оние купечкине..) после..компирчиња..некакослабо..зашо ме прска зејтинот и ми е страф :S знам пире.. тоа купечкото.. знам шлаг да направам (вероватно,уште не сум пробала да напраам) знам палачинки да праам.. и тоааа..ааа и некои салати...пример шопска :D

|_EmKA_|

~The Unforgiven~
Член од
18 март 2007
Мислења
90
Поени од реакции
1
ааа да да да и јас знам макарони и шпагетки

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Јас знам да готвам ама ретко го применувам тоа :) (пошо ке се научат дома и ке ме тераат ручек да им правам) А може ке готвам во иднина ко ке се женам :)

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Само сендвичи знам да праам, и готова пица.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
StevoMC напиша:
Прашајете ги mac)),duffy,gardian.,ако се соневате на моите готвачки квалитети,знам од се по нешто а тоа на крај испаѓа убаво.
Уште да не беше Веган па да ни готвеше меса таму мх мх мх :)

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
Ем како не готвам...поготово кога станува збор за месо па скара па тоа милина се разбира секако подпомогнато со некое скопско па па па:)

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Скара, пица, тостови, јајца да си испржам, некој омлет, ролат со кајсии и други ствари. Ама си ги правам кога мене ми се јаде, не на некој друг. :)

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
ЅОНЕ напиша:
Ем како не готвам...поготово кога станува збор за месо па скара па тоа милина се разбира секако подпомогнато со некое скопско па па па:)
А ја како дегустатор потврдувам дека е искусен скараџија. :icon_mrgr

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.755
Поени од реакции
9.800
Знам само сендвич да склопам (ЛоЛ). За другото, има кој да готви :)

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
jas obozavam da gotvam,osobeno nekoi specijaliteti,nesto neobicno i nesekojdnevno,isto taka sakam toa zgotvenoto da bide mn ubavo i servirano,taka da sekogas koga gotvam ja pustam fantazijata na sloboda

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
не знам баш се да готвам ама од италијански специјалитети, пица, лазањи, тортељини, јуфки, шпагети итн... знам скоро се. Исто така и знам некои специјалитети со морска храна - а најинтересно е тоа што не јадам морска храна. хаха...

Kajgana Shop

На врв Bottom