Кој инструмент највеќе ве привлекува?

Кој музички инструмент највеќе ве привлекува?

• Тапани

Гласови: 65 16,9%
  • Гитара

Гласови: 208 54,0%
  • Бас

Гласови: 25 6,5%
  • Синтисајзер

Гласови: 36 9,4%
  • Друг ( наведи кој)

Гласови: 51 13,2%

• Вкупно гласачи
    385

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Гласав за гитара (била акустична или електрична ..важно гитара да е)
инаку сакам да знам да свирам и на "бубњеви" , виолина..и, и, и клавир..
..на се бе сакам..:pipi:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
како мала се фурав на виолина, ама сега некако многу ми се допаѓа саксафонот, ептен ми е тажен звукот, а и ме потсетува на мрачни барови, на лиза симпсон и на полна месечина...

M@We4kA

Loading . . .
Член од
26 јуни 2007
Мислења
559
Поени од реакции
5
Па... Гитара и клавир. Уште од многу мала сакав да свирам на клавир, а во последно време на гитара... :)

kobnik

Гнетач
Член од
14 јуни 2007
Мислења
211
Поени од реакции
37
.....mmmmm.....radio??:)
ozbilno.... gitara. i mnogu mi e jak triangal(vaka bese??) najzdravio instrument:vozbud:

samantha

who's tha boss?
Член од
16 октомври 2007
Мислења
196
Поени од реакции
1
Nemannisto poseksi od distorzija na gitara....

ali ima nesto vo bubnjarite ..AAAAAAA!!!
Ne se objasnuva

R

reactive89

Гостин
Знам да свирам на гитара и перфектно на тапани, страста т.е. онаа жар која копнее бескрајно или ако сакате веќе да наречеме онаа страст кон жената која ја сакате бескрајно (ова е метафорично кажано веќе) ми е кон тапаните, зашто ако нив ги нема во една песна (со исклучок на инструменталка - балада каде што свири само клавир или гитара) се губи целиот ритам, нема звук, нема добар слух... тапаните се направени да ја изгради целата песна и да ја пополни секоја празнина на песната... дефинитивно ТАПАНИ!!! ах, поготово кога сме со бендот во екстра расположение, е тек тогаш тапаните се главните и водечки во цела песна! DRUM SOLO axxxxxxxxx......:vozbud:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.815
Поени од реакции
49.991
Усна хармоника имам една и се мачам да засвирам нешто ама не иде... кога тогаш ке биде нешто мора да научам да свирам асално

Kajgana Shop

На врв Bottom