LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Во Прилеп сум платил пица 200ден а пицата беше голема како една пепљара буквално. Не ми се допаѓа тоа.
За увабина на градовите збориме или за кој шо јадел?! хахаВо Прилеп сум платил пица 200ден а пицата беше голема како една пепљара буквално. Не ми се допаѓа тоа.
Па за убав град треба да се говори од повеќе аспекти. Каков е народот, природа, инфраструктура, културни настани, туризам...За увабина на градовите збориме или за кој шо јадел?! хаха
И каква врска има пицата од 200 денари шо била голема пепељара со увабината на градот?! ...
:smir::smir::smir:
Дај да се вратиме на Темава! Иначе не сум ги потсетил сите градови во македонија ... али кај шо сум бил, секој ми оставил по некој впечаток ... ама највеќе има да се види во Охрид!
Како што гледам во темата само струмичани викаат за Струмица, што народ ќе беа божем ги плаќаат да пишуваат дека градот им е најубав а тапа е.
da ne e BALKANSKI Erusalim??Oхрид
Затоа што е православен Ерусалим! Затоа..
Центар на Балканот и културна престолнина на светот..
Порблемот е Македонија што не знае да го промовира..
Си го сакам и мојот роден град, кој морам да признаам е полн со пороци.
.... а таму долу градот ко во школка бисерна, мирно дише ко човек жив!
ohrid..daОхрид, Битола.
Енд оф стори!
Друже има разлика од тоа да го знаеш градот и добрите места и да си дојден само 2 пати во прилеп...као прво имаж земено од кизнеј која заебана пицерија,фамилијарна е 400 и е мнооогу голема а за 200 можеш да земеш од пица колку половина фамилијарна значи тоа не е колку пепелјара....глеам сите си ги фалат своите градови па ај и јас мојот.....Во Прилеп сум платил пица 200ден а пицата беше голема како една пепљара буквално. Не ми се допаѓа тоа.