Кој е најдобар CS клан во Македонија?

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
simplex ги изгубија сите натпревари оваа година на WCG ^^

5pammeR

Love
Член од
24 август 2008
Мислења
338
Поени од реакции
9
Зашо така говорате ко у струмица шо беше турниро тепаа No Draw само така си зеете..

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.684
Поени од реакции
34.191
Минатио па од брат ми изгубиите.. немаше награда, само 5тто оделенци играјаа..:tapp:

Член од
8 септември 2008
Мислења
23
Поени од реакции
0
Како можете гомна за симплекс да јадите .. мене не ми е јасно .. ако сте подобри зошто не ги победивте на qWCG .. ако победат на некој турнир симплекс сите "Simplex najdobri" а ако изгубат "Simplex botovi" .. респект малку кон најдобриот тим на македонија во овие 3 години ..

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.684
Поени од реакции
34.191
Хм... кога тава сонувал си јас не памтам...:tapp:
wizard. минатата година.. брат ми, корн.. од тии изгубиите.
А тај глуп турнир у дакар бее само 5тто оделенци.. дек бее легенд.. мислам адмиинто.
:)

Не дрнки оти сте земале некој никаков турнир, са мислате струмица га држате, такви маленки деца да не тепате..:kesa:

Back on topic, имате msn/skype/mirc.. ке ви објаснам ако имате некои нејасни работи.

пиис.

Th3 Reap3r

Soul On Fire
Член од
24 август 2007
Мислења
378
Поени од реакции
7
wizard. минатата година.. брат ми, корн.. од тии изгубиите.
А тај глуп турнир у дакар бее само 5тто оделенци.. дек бее легенд.. мислам адмиинто.
:)

Не дрнки оти сте земале некој никаков турнир, са мислате струмица га држате, такви маленки деца да не тепате..:kesa:

Back on topic, имате msn/skype/mirc.. ке ви објаснам ако имате некои нејасни работи.

пиис.
Абе да... лани ак памнаш нии изгубииме од лгх после јас и ојдех си и од кгн изгубииме плус тогај спартан не играа ти.. сега шо сме у NoDraw така да... фор д вин ...

Член од
8 септември 2008
Мислења
23
Поени од реакции
0
i DIVINE TEAM se nesto .. hm.. Red , mLa , HoRRoR , SASHA (BILLA BONG) , argrN (aragorN) .. pozdrav do deckite:smir::back: :D:D

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
не се divine, туку DIVINITY, и од каде информацијата дека Red игра за нив? не игра Red, игра twg.

Kajgana Shop

На врв Bottom