KGB
^ KaGeBe ^awp^
- Член од
- 15 јануари 2008
- Мислења
- 625
- Поени од реакции
- 6
lineup od insomnia team moze..Insomnia Team дефинитивно...беа јаки порано,ама сеа у новиот состав се ептен јаки!
lineup od insomnia team moze..Insomnia Team дефинитивно...беа јаки порано,ама сеа у новиот состав се ептен јаки!
Инсомниа тим не постои али постои db2 = DONT BUMP TOlineup od insomnia team moze..
Ajdeee botovi.Samo eden den u keln ostanaa.simplex ги изгубија сите натпревари оваа година на WCG ^^
Хм... кога тава сонувал си јас не памтам...Минатио па од брат ми изгубиите.. немаше награда, само 5тто оделенци играјаа..
wizard. минатата година.. брат ми, корн.. од тии изгубиите.Хм... кога тава сонувал си јас не памтам...
Абе да... лани ак памнаш нии изгубииме од лгх после јас и ојдех си и од кгн изгубииме плус тогај спартан не играа ти.. сега шо сме у NoDraw така да... фор д вин ...wizard. минатата година.. брат ми, корн.. од тии изгубиите.
А тај глуп турнир у дакар бее само 5тто оделенци.. дек бее легенд.. мислам адмиинто.
Не дрнки оти сте земале некој никаков турнир, са мислате струмица га држате, такви маленки деца да не тепате..:kesa:
Back on topic, имате msn/skype/mirc.. ке ви објаснам ако имате некои нејасни работи.
пиис.
не се divine, туку DIVINITY, и од каде информацијата дека Red игра за нив? не игра Red, игра twg.