Кој е најдобар CS клан во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата PoLoNiuM.exe
  • Време на започнување Време на започнување
simplex ги изгубија сите натпревари оваа година на WCG ^^

Зашо така говорате ко у струмица шо беше турниро тепаа No Draw само така си зеете..

Минатио па од брат ми изгубиите.. немаше награда, само 5тто оделенци играјаа..:tapp:

Како можете гомна за симплекс да јадите .. мене не ми е јасно .. ако сте подобри зошто не ги победивте на qWCG .. ако победат на некој турнир симплекс сите "Simplex najdobri" а ако изгубат "Simplex botovi" .. респект малку кон најдобриот тим на македонија во овие 3 години ..

Хм... кога тава сонувал си јас не памтам...:tapp:

wizard. минатата година.. брат ми, корн.. од тии изгубиите.
А тај глуп турнир у дакар бее само 5тто оделенци.. дек бее легенд.. мислам адмиинто.
:)

Не дрнки оти сте земале некој никаков турнир, са мислате струмица га држате, такви маленки деца да не тепате..:kesa:

Back on topic, имате msn/skype/mirc.. ке ви објаснам ако имате некои нејасни работи.

пиис.

wizard. минатата година.. брат ми, корн.. од тии изгубиите.
А тај глуп турнир у дакар бее само 5тто оделенци.. дек бее легенд.. мислам адмиинто.
:)

Не дрнки оти сте земале некој никаков турнир, са мислате струмица га држате, такви маленки деца да не тепате..:kesa:

Back on topic, имате msn/skype/mirc.. ке ви објаснам ако имате некои нејасни работи.

пиис.

Абе да... лани ак памнаш нии изгубииме од лгх после јас и ојдех си и од кгн изгубииме плус тогај спартан не играа ти.. сега шо сме у NoDraw така да... фор д вин ...

i DIVINE TEAM se nesto .. hm.. Red , mLa , HoRRoR , SASHA (BILLA BONG) , argrN (aragorN) .. pozdrav do deckite:smir::back: :D:D

не се divine, туку DIVINITY, и од каде информацијата дека Red игра за нив? не игра Red, игра twg.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom