KGB
^ KaGeBe ^awp^
- Член од
- 15 јануари 2008
- Мислења
- 625
- Поени од реакции
- 6
lineup od insomnia team moze..Insomnia Team дефинитивно...беа јаки порано,ама сеа у новиот состав се ептен јаки!![]()
![Пипи :pipi: :pipi:](/styles/default/xenforo/emot/pipi.gif)
lineup od insomnia team moze..Insomnia Team дефинитивно...беа јаки порано,ама сеа у новиот состав се ептен јаки!![]()
Инсомниа тим не постои али постои db2 = DONT BUMP TOlineup od insomnia team moze..![]()
Ajdeee botovi.Samo eden den u keln ostanaa.simplex ги изгубија сите натпревари оваа година на WCG ^^
Хм... кога тава сонувал си јас не памтам...Минатио па од брат ми изгубиите.. немаше награда, само 5тто оделенци играјаа..![]()
wizard. минатата година.. брат ми, корн.. од тии изгубиите.Хм... кога тава сонувал си јас не памтам...![]()
Абе да... лани ак памнаш нии изгубииме од лгх после јас и ојдех си и од кгн изгубииме плус тогај спартан не играа ти.. сега шо сме у NoDraw така да... фор д вин ...wizard. минатата година.. брат ми, корн.. од тии изгубиите.
А тај глуп турнир у дакар бее само 5тто оделенци.. дек бее легенд.. мислам адмиинто.
Не дрнки оти сте земале некој никаков турнир, са мислате струмица га држате, такви маленки деца да не тепате..:kesa:
Back on topic, имате msn/skype/mirc.. ке ви објаснам ако имате некои нејасни работи.
пиис.
не се divine, туку DIVINITY, и од каде информацијата дека Red игра за нив? не игра Red, игра twg.