- Член од
- 23 февруари 2007
- Мислења
- 780
- Поени од реакции
- 69
Не ме терај да спуштам CS од поново.Инспириран од постот над мене ^
Кој е подобар од мене... го чекам на турнирот во Штип :pishtoldz
Ај да ве видам сеа
Не ме терај да спуштам CS од поново.Инспириран од постот над мене ^
Кој е подобар од мене... го чекам на турнирот во Штип :pishtoldz
Ај да ве видам сеа
Aj spusti bas da te vidime na kajganaНе ме терај да спуштам CS од поново.
A kako mu e nick:salut:Хохо, игра тој на кајгана уште пред да ти го објаснат и сфатиш поимот интернет.
Raperce му е никот, стара школа е он и уште други има шо не играт кантерA kako mu e nick:salut:
Да да Раперче познат како Зима у Тетово порано беше меѓу најјаките. Стварно многу многу многу јако игра, има потенцијал и не знам зш не продолжуе да игра. Изгледа го заразив со Дота па затоаRaperce му е никот, стара школа е он и уште други има шо не играт кантер
De be so taa dota jas nezz kako vi se igra samo da setate bubackiinace ima dosta jaki playeri:helou:Да да Раперче познат како Зима у Тетово порано беше меѓу најјаките. Стварно многу многу многу јако игра, има потенцијал и не знам зш не продолжуе да игра. Изгледа го заразив со Дота па затоа
Направете кам-бек, добредојдени сте. Old School Rockz ;dДа да Раперче познат како Зима у Тетово порано беше меѓу најјаките. Стварно многу многу многу јако игра, има потенцијал и не знам зш не продолжуе да игра. Изгледа го заразив со Дота па затоа
Прв твој пост каде што се согласувам со тебе. Има напредок, има...:helou:Iverson najdobar pa vie falbazii mislete zosto.negoviot kompjuter sigurnonema od tiesomnitelni programcinja kao wh aim i tako dalje rispekt iver