Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Let me fly/cry, let me fly/cry , i don't wanna say goodbye ... just let me fly/cry.

Рефренот мислам вака некако одеше, само не сум сигурен дали беше fly или cry, не ми текнува најдобро, порано ја имам слушано. Ако знае некој како се викаше песната, нека пише.
Од Евровизија 2005, изволте :D

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.901
Поени од реакции
722
Нешто идеше на почетокот вака

Today is gonna be a good day
cause johnny little was born today...

Ја свртеа на Сити Радио еднаш додека ја најдам заборавив се :D aко некој ја знае нека каже :)

L

Lu

Гостин
На MTV Hits даваат еден многу добар Ремикс од песнава.

Па ако некој го знае Ремиксот од песнава нека го постави во темава, благодарам однапред :)

L

.Lost Angel.

Гостин

Мислам дека е доста позната песната во позадина т.е музиката ај ве молам ако некој знае нека ми каже долго време ја барам а насловот немам појма како е :(

Член од
1 август 2009
Мислења
453
Поени од реакции
960
На MTV Hits даваат еден многу добар Ремикс од песнава.

Па ако некој го знае Ремиксот од песнава нека го постави во темава, благодарам однапред :)

Мислам дека е доста позната песната во позадина т.е музиката ај ве молам ако некој знае нека ми каже долго време ја барам а насловот немам појма како е :(

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.953
Поени од реакции
9.582
Не знам кај прашам за ова па ај овде може ке се најде некој шо знае:)
долго време ги барам овие музиките шо се во народните македонски приказни као некој ги има случајно нека ми ги пушти или нека ми каже кај можат да се најдат особено од овие постарите приказни јас иам најдено 2 само :( еве овие

Член од
1 март 2012
Мислења
18
Поени од реакции
3
Ke moze pomos okolu pesnata,idese vo top 20 na Life Radio vo mart mesec, Nesto Africa se peese .

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.658
Поени од реакции
7.305
Ke moze pomos okolu pesnata,idese vo top 20 na Life Radio vo mart mesec, Nesto Africa se peese .
Оваа да не е

И кога ќе бараш некоја песна, кажи ни дали е странска или мак.:)

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Македонска песна, се врти по антена 5, оди нешто: „Илузија си ти“.. и: „Ако можеш да си замислиш можеш и да оствариш..„

Kajgana Shop

На врв Bottom